Ηλεκτρονική Έκδοση

Παραχωρεί η Πολιτεία

Έκταση στο Σχιστό για την ΕΠΟ

Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο Ανδριανός με την οποία παραχωρεί έκταση στο Σχιστό για νέο προπονητικό κέντρο!

Ο Γιάννης Ανδριανός έστειλε την Τετάρτη (12/11) επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία τονίζει πως παραχωρεί στην ομοσπονδία έκταση στο Σχιστό για την κατασκευή προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων και παράλληλα ζητάει την απάντηση της ΕΠΟ με σκοπό να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

 
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θέλει να βάλει ένα τέλος στο θέμα με το προπονητικό κέντρο της Εθνικής κι έτσι απέστειλε στην ΕΠΟ επιστολή στην οποία αναφέρει πως θα παραχωρηθεί από την Πολιτεία έκταση από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό.
 
Επιπλέον υπογραμμίζει πως περιμένει άμεσα την απάντηση της Ομοσπονδίας ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες αφού τον Δεκέμβριο του 2015 λήγει η σύμβαση που έχουν υπογράψει μεταξύ τους.
 
Αναλυτική η επιστολή 
«Διά της παρούσης σας ενημερώνω για την βούληση της Πολιτείας να παραχωρήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την χρήση της απαιτούμενης έκτασης από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων Ποδοσφαίρου, ενόψει της αλλαγής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. 
 
Όπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την «Ελληνικό ΑΕ», η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ. 
 
Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής». 
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΕΠΟ
Ανδριανός
Αθλητισμός