Ηλεκτρονική Έκδοση

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Δεν με ακουμπάνε οι αποφάσεις του υπό κατάρρευση γαυροσυστήματος»

Απάντηση στην απόφαση του ΑΣΕΑΔ να τον κηρύξει έκπτωτο έδωσε με ανακοίνωση του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε τις προσφυγές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και διατήρησε τις ποινές που του έχουν επιβληθεί και σύμφωνα με τις οποίες, δεν του επιτρέπεται να εισέλθει στους αθλητικούς χώρους και να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Παράλληλα, με τη στέρηση της φιλάθλου ιδιότητος του δεν έχει το δικαίωμα να κατέχει τίτλο στο οργανόγραμμα της ΚΑΕ, διαφορετικά ο νόμος επισύρει βαριές ποινές για τον ίδιο και την ομάδα. Μετά την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος των πρασίνων δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια εξέδωσε ανακοίνωση κατά τις απόφασης και έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συνεχίσει ανεξαρτήτου ιδιότητας να προσφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό διατηρώντας τον στην κορυφή.
 
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Δεν με ακουμπάνε οι αποφάσεις του υπό κατάρρευση γαυροσυστήματος. Θα συνεχίσω να προσφέρω στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως τίτλου ή θέσης, ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να είναι πάντα και παντού πρώτος, όπως είναι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Πρόστιμα/κλήσεις/ποινές
Μπάσκετ