Έντυπη Έκδοση

Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Οριστικά έκπτωτος

Εκπτωτος και «ανεπιθύμητος» σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους είναι από χθες και με τη... βούλα του ΑΣΕΑΔ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η Ανώτατη αθλητική δικαστική αρχή απέρριψε χθες (αν και οι πράσινοι είχαν ενημερωθεί από την περασμένη Παρασκευή...) τις δύο προσφυγές του κ. Γιαννακόπουλου κατά των αποφάσεων της ΕΦΙΠ. Για τη 10μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που του είχε επιβληθεί για τις δηλώσεις του μετά τον 3ο τελικό των πλέι-οφ της προηγούμενης περιόδου και για την 7μήνη απαγόρευση συμμετοχής σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αθλητικού συλλόγου επειδή είχε μπει -αν και τιμωρημένος- στο ΟΑΚΑ στον 5ο τελικό των πλέι-οφ.

Αντίδραση από πλευράς Γιαννακόπουλου για τις αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ δεν υπήρξε αν και το... θέμα πλέον είναι αν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού που πλέον είναι έκπτωτος του αξιώματός του θα παραιτηθεί και αν θα συμμορφωθεί και με την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, μία από τις ουκ ολίγες που του έχουν επιβληθεί αφού εν ισχύ βρίσκονται και άλλες δύο, πρόσφατες, ποινές από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες (ΠΑΕ)