Ηλεκτρονική Έκδοση

Αναβολικά σε γήπεδο των Χανίων

Η ιστοσελίδα zarpa.grαποκάλυψε πως στο γήπεδο Νεοκούρου, το οποίο χρησιμοποιούν τέσσερις τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου, βρέθηκαν αναβολικές ουσίες σε ενέσιμη μορφή. Η συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί στην Κρήτη από το γεγονός ότι βρέθηκαν σύριγγες τεστοστερόνης σε τουαλέτα γηπέδου που χρησιμοποιούν ερασιτεχνικές ομάδες των Χανίων.

Στην αποκάλυψη προχώρησε σήμερα το zarpa.gr, που δείχνει φωτογραφία με μία σύριγγα και ένα κουτάκι από την απαγορευμένη ουσία TestoRapid. Να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο αναβολικό, είναι ένα προϊόν που αυξάνει την μυϊκή μάζα.  Λόγω της ταχείας δράσης του,  επιτρέπει σημαντική αύξηση της ενέργειας αλλά και της δύναμης. Το ανησυχητικότερο είναι ότι εύκολα μπορεί να το βρει κανείς στην αγορά μέσω διαδικτύου και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ. 
 
Πάντως  κανείς δεν γνωρίζει αν την συγκεκριμένη ουσία την  χρησιμοποίησε κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος ήθελε να έχει αυξημένη απόδοση ή αν τοποθετήθηκε για λόγους σκοπιμότητας στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή στο γήπεδο όπου παίζουν ομάδες του τοπικού των Χανίων. Το κουτάκι και η σύριγγα βρέθηκαν σε γήπεδο, που χρησιμοποιούν 4 ομάδες του τοπικού, την Πέμπτη (6/11), μία μέρα μετά από αγώνα Κυπέλλου που είχε διεξαχθεί εκεί.  Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, και γιατρός στο επάγγελμα, Γιώργος Βούρβαχης, μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για το θέμα και ανέφερε πως δεν υπάρχουν ακόμα τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρει θέση για την υπόθεση.
 

Η συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο Η συγκεκριμένη απαγορευμένη ουσία κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Ντόπινγκ
Αθλητικές εγκαταστάσεις