Ηλεκτρονική Έκδοση

ΠΣΑΠ: «Ένας από εμάς ο Καμαρά»

Στήριξη στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε από την Football league

Ο Τζον Καμαρά που κλήθηκε σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για την ενέργειά του να σηκώσει τη φανέλα του εμφανίζοντας το μήνυμα «είμαστε από τη Δυτική Αφρική, δεν είμαστε ένας ιός», προκάλεσε την αντίδραση του ΠΣΑΠ που εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας την στήριξη του στον μέσο από τη Σιέρα Λεόνε της Λαμίας

 Όπως επισημαίνει  στην ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ,  ο ποδοσφαιριστής «δεν είναι διαφορετικός, είναι ένας από εμάς, όπως ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν έλθει στην πατρίδα μας, για να βγάλουν το ψωμί τους»
 
Αναλυτικά η  ανακοίνωση:
 
« Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, είναι δεδομένο, γνωστό και κοινά παραδεκτό, ότι αγκαλιάζει με αγάπη και ενδιαφέρον το σύνολο των συναδέλφων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στην Ελλάδα. Σε όλους και σε κάθε τόνο, επαναλαμβάνουμε ρητά και κατηγορηματικά το αυτονόητο. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές, εμείς οφείλουμε να δίνουμε, πάντα, το καλό παράδειγμα.
 
Ορισμένες φορές, ωστόσο, συμβαίνει να βρισκόμαστε μπροστά σε περιπτώσεις πράγματι ιδιαίτερες και ξεχωριστές. Όπως συμβαίνει με τον συνάδελφο της Λαμίας Τζον Καμαρά, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία από την αρμόδια επιτροπή της Football League, με βάση την αναφορά στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή, του μηνύματος που αναγραφόταν στη φανέλα του. Τυπικά ορθή η διαδικασία. Μόνο τυπικά, ωστόσο…
 
Ο συνάδελφος από τη Σιέρα Λεόνε, εξέφρασε την αγωνία του και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την πατρίδα του και τον ίδιο, σε σχέση με όσα έχουν αναφερθεί για την επέκταση και τις επιπτώσεις του ιού Εμπολα. Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του Καμαρά και κάθε άλλου συναδέλφου, ο οποίος εκφράζεται, δίχως να προσβάλλει με τις ενέργειες, τις αντιδράσεις και τη στάση του. Ο κανονισμός είναι σαφής.
 
Όμως, σαφέστερη όλων πρέπει να είναι η ευαισθησία και η κατανόησή μας για, εντός των ορίων, εξωτερικεύσεις συναισθημάτων από νέους ανθρώπους που, ειδικά τον τελευταίο καιρό, έχουν ακούσει πολλά και έχουν ταλαιπωρηθεί ακόμα περισσότερο. Αρκετές έγνοιες είχε τον τελευταίο καιρό ο Καμαρά, ας μην του προστίθενται άλλες. Δεν είναι διαφορετικός, είναι ένας από εμάς, όπως ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν έλθει στην πατρίδα μας, για να βγάλουν το ψωμί τους. Ολοι οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε, για τον ίδιο…ιό, μιλάμε. Αυτόν της αγάπης για το παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο'».

Στο πλευρό του Καμαρά και οι φίλαθλοι της ομάδας της Λαμίας : «Είμαστε και εμείς Δυτικοαφρικανοί. Εσείς είστε ο ιός» Στο πλευρό του Καμαρά και οι φίλαθλοι της ομάδας της Λαμίας : «Είμαστε και εμείς Δυτικοαφρικανοί. Εσείς είστε ο ιός»

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ρατσισμός
ΠΣΑΠ
Ποδόσφαιρο
Football League