Έντυπη Έκδοση

«Πήρε το Ποτάμι» την Αυγή

Ενα ακόμα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ποταμιού και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφηκε χθες με αφορμή την ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικας. Η Σεβαστουπόλεως επιτίθεται στην Κουμουνδούρου κατηγορώντας την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» ότι «παραποιεί» τις θέσεις του Ποταμιού και το εμφανίζει «υπέρ των προτάσεων της τρόικας».

«Προφανώς για μερικούς ανεγκέφαλους ή συνυπογράφεις τις ανακοινώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή αλλιώς είσαι με την τρόικα», επισημαίνει το Ποτάμι και υποστηρίζει ότι η «Αυγή» «σχεδόν κάθε μέρα γράφει και από ένα ψέμα για το Ποτάμι».

Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο πλευρών είχε ενταθεί με αφορμή την αναβολή της συνάντησης του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο επικεφαλής του Ποταμιού δυσαρεστήθηκε από το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα τον συναντούσε αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο. Η εκτίμηση στο επιτελείο του Ποταμιού ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επεδίωκε να εμφανίσει το Ποτάμι ως «ουρά» της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αντίθεση με την επιδίωξη του Σταύρου Θεοδωράκη που ήταν να εμφανιστεί ως ισότιμος συνομιλητής ταυτόχρονα του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυτός ήταν και ο λόγος που μετά το ναυάγιο της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα δεν πραγματοποίησε ούτε τη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΑΝΑΪΤΗΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Το Ποτάμι