Έντυπη Έκδοση

Εγκλημα πάθους στο Λεωνίδιο

Στην εκδοχή του εγκλήματος πάθους προσανατολίζονται οι αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση της 40χρονης κτηνοτρόφου, μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύματα από πυροβολισμούς κοντά στο μαντρί της χθες τα ξημερώματα.

Ως ύποπτος αναζητείται 67χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ώς αργά αναζητούνταν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο σύζυγος της δολοφονηθείσας φέρεται να τηλεφώνησε περίπου στις 10 το βράδυ της Τρίτης στο Αστυνομικό Τμήμα Λεωνιδίου καταγγέλλοντας ότι ο 67χρονος του άρπαξε τη γυναίκα.

Μισή ώρα αργότερα, φιλικό πρόσωπο του 67χρονου υπόπτου τηλεφώνησε στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι ο 67χρονος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα, καθώς και ότι εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε αργότερα στο μαντρί της στην περιοχή Βασκίνα Λεωνιδίου και έφερε τραύματα, εκτός από πυροβόλο όπλο και πιθανώς από μαχαίρι, σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής που ερευνά την υπόθεση, ωστόσο οι έρευνες γίνονται με δυσκολία, καθώς στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ