Έντυπη Έκδοση

Εκτονώνεται η κρίση με μια δωρεά

Ο ανένδοτος πόλεμος κράτησε μόλις μία ημέρα!

Προχθές ο Γιάννης Ανδριανός βγήκε στα χαρακώματα, καταγγέλλοντας την ΕΠΟ ως μπαταχτσού και ανοργάνωτη, αφού δεν φρόντισε να εκταμιεύσει την επιχορήγηση του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τα ερασιτεχνικά σωματεία, χθες ανακοίνωσε πως ότι η Πολιτεία παραχωρεί έκταση έως 115 στρεμμάτων στο Σχιστό Κορυδαλλού για το «σπίτι» της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Μετά την ανταλλαγή επιστολών και τους δημόσιους διαξιφισμούς, που ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη, η κρίση ξαφνικά εκτονώθηκε. Εφόσον πρόκειται για το καλό του ποδοσφαίρου, όλα δικαιολογούνται. Αλλωστε μετά την τρικυμία, πάντοτε επέρχεται η νηνεμία, η μπουνάτσα στην γλώσσα των ναυτικών και των εφοπλιστών! Το νέο γράμμα του υφυπουργού Αθλητισμού είναι σε άλλο ύφος, τελείως διαφορετικό από τα προχθεσινά:

«Διά της παρούσης σας ενημερώνω για την βούληση της Πολιτείας να παραχωρήσει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την χρήση της απαιτούμενης έκτασης από τα 115 στρέμματα ιδιοκτησίας της ΓΓΑ στο Σχιστό για την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου των Εθνικών μας Ομάδων Ποδοσφαίρου, εν όψει της αλλαγής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά. Οπως γνωρίζετε, με συμφωνητικό που υπέγραψα με την «Ελληνικό Α.Ε.», η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά στις οποίες περιλαμβάνεται και το σήμερα υφιστάμενο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ποδοσφαίρου, διασφαλίστηκε μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Προκειμένου η μετάβαση να γίνει ομαλά και εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, σας καλώ να απαντήσετε το συντομότερο δυνατό, προσδιορίζοντας εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, οι οποίοι σε συνεργασία με τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ θα προχωρήσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτής της σημαντικής υποδομής».

Ολα καλά κι όλα ωραία λοιπόν. Οχι τίποτα άλλο, αλλά κάποιοι πίστεψαν προς στιγμήν πως κάτι πάει να αλλάξει...

Α. Μπ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Στη στήλη
Αθλητικά παρασκήνια