Έντυπη Έκδοση

ΠΑΟΚ: «Μας κορόιδευαν για τα χρέη»

Οριστικά εκτός της ρύθμισης των χρεών μένει ο ΠΑΟΚ μετά τη χθεσινή υπουργική απόφαση (υπ. αριθμ. 1236/2014), η οποία έδωσε διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί ο νόμος που πρόσφατα ψήφισε η ελληνική κυβέρνηση, έχοντας πάρει πρώτα την έγκριση της τρόικας, για τα χρέη ανωνύμων εταιρειών και φυσικών προσώπων προς το δημόσιο.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζει οριστικά ότι στη ρύθμιση θα συμπεριλαμβάνονται μόνο τα ληξιπρόθεσμα χρέη των εταιριών και όχι αυτά που είναι σε εκκρεμοδικία. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει 47 υποθέσεις χρεών στα διοικητικά δικαστήρια, ενώ συνολικά, μαζί με τις προσαυξήσεις, οφείλει περίπου 32 εκατ. ευρώ και πλέον η μόνη του ελπίδα, πέραν νέας ρύθμισης που είναι πολύ δύσκολο να γίνει πλέον σε εύλογο χρονικό διάστημα, είναι να ανεβεί αργότερα το πλαφόν στα χρέη που είναι τώρα μέχρι ένα εκατομμύριο ευρώ.

Στην Τούμπα θεωρούν πως επί μήνες έπεσαν θύματα «κοροιδίας» από πολιτικούς που έλεγαν ότι «το θέμα τελείωσε» και κανείς δεν ξέρει πλέον πως θα αντιδράσει ο Ιβάν Σαββίδης που προ καιρού είχε κάνει δηλώσεις σχετικά και είχε αναρωτηθεί αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να γίνουν επενδύσεις στη χώρα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο