Ηλεκτρονική Έκδοση

Κατέρρευσε τοίχος περίφραξης σε δημοτικό σχολείο στο Άνω Βαθύ

Πλημμύρες στη Σάμο

Μεγάλες ζημιές στη Σάμο προκάλεσε καταιγίδα την Πέμπτη. Καταστήματα πλημμύρισαν στην παραλιακή λεωφόρο, όπου κατέληξαν τα νερά που κατέβαιναν με ορμή από τους κάθετους δρόμους, λόγω έργων και υπερύψωσης του πεζοδρομίου. Στο Άνω Βαθύ κατέρρευσε τοίχος περίφραξης του δημοτικού σχολείου.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου

Στην παραλιακή οδό πλημμύρισαν υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και καταστήματα της δημοτικής αγοράς, ενώ γέμισε με νερό το κανάλι μπροστά από τη δημόσια βιβλιοθήκη Σάμου. Στην περιοχή έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απάντληση των υδάτων, καθώς και συνεργεία του Δήμου. Οι καταστηματάρχες ανησυχούν για επιδείνωση της κατάστασης, αφού συνεχίζει να βρέχει.
 
Η σοβαρότερη ζημιά προκλήθηκε στο Άνω Βαθύ, όταν από την πίεση του νερού κατέρρευσε τοίχος της περίφραξης του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, καταπλακώνοντας τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και ένα μοτοποδήλατο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
 
Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, Αστυνομία, Πυροσβεστική, αλλά και ο δήμος με μηχάνημα για να μετακινήσει πάνω στην αυλή τα μπάζα από την περίφραξη που κατέρρευσε και να απομακρύνει τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα από τον δρόμο.
 
Φόβοι εκφράζονται από τεχνικούς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βαρούμα και για την άλλη πλευρά του τοίχου που παρουσιάζει ρωγμές, αλλά και σε ακόμη ένα σημείο της περίφραξης.
 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Νησιωτική Ελλάδα
Φυσικές καταστροφές & ακραία καιρικά φαινόμενα