Έντυπη Έκδοση

«Πόθεν έσχες» για Αδωνι και Πλεύρη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Να επεκταθεί η έρευνα του «πόθεν έσχες» στους Θανάση Πλεύρη και Αδωνι Γεωργιάδη ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για τις off shore του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σχετική ήταν και η τοποθέτηση του Πάνου Σκουρλέτη στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών, όπου υποστήριξε ότι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις αν γνώριζαν τι υπέγραφαν για τις ερωτήσεις που κατέθεταν σχετικά με τα Super Puma. «Υπάρχει ένα θέμα για το πού βάζει ένας βουλευτής την υπογραφή του. Θεωρώ ότι είναι λογικό να επεκταθεί η έρευνα του "πόθεν έσχες" και στα συγκεκριμένα πρόσωπα», είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ το ζήτημα θεωρείται πολύ σοβαρό καθώς με την υπογραφή των τότε βουλευτών του ΛΑΟΣ και νυν βουλευτών και υπουργών της Ν.Δ., όπως του κ. Βορίδη, τουλάχιστον 23 ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων η αγορά των Super Puma και των Mirage 2000 - σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής. Στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις δύο off shore εταιρείες που φέρεται να έχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Δικαιοσύνης η εταιρεία Κέστρελ, αντιπρόσωπος γαλλικών εταιρειών και κατασκευάστρια πυροσβεστικών αεροσκαφών Καναντέρ, φέρεται να έστειλε εμβάσματα ύψους 1,650 εκατ. ευρώ σε υπεράκτιες εταιρείες που ανήκουν στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
ΛΑΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
Διαφθορά
Πόθεν Εσχες