Έντυπη Έκδοση

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την κρίση που βιώνουν οι περισσότεροι που ζουν στην Ελλάδα, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, ή ακόμη και να ψάχνουμε με εμμονή - ειδικά εμείς οι δημοσιογράφοι- μόνο τις σκοτεινές πλευρές της πραγματικότητας. Και έτσι επόμενο είναι να μας διαφεύγουν άλλες, λαμπρές στιγμές, που ομορφαίνουν πραγματικά την ψυχή και τη ζωή μας.

Τέτοιες στιγμές ζήσαμε αυτές τις μέρες με την οικογένειά μου, όταν χρειάστηκε να πάμε τον γιο μας για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο τμήμα Ωτορινολαρυγγολογίας - ΩΡΛ.

Εντυπωσιαστήκαμε ευχάριστα από την πρώτη στιγμή, με την υποδοχή και τη φροντίδα που μας επιφύλαξαν στα εξωτερικά ιατρεία η κυρία Καραμαλάκη και ένας άλλος νεαρός γιατρός, που δυστυχώς δεν συγκρατήσαμε το όνομά του.

Εντυπωσιαστήκαμε επίσης -σε βαθμό που πήγαμε να ξεχάσουμε τον πόνο του παιδιού- από την εξυπηρέτηση όλου του προσωπικού, και στα κεντρικά, αλλά προπάντων στο παράρτημα της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, όπου έγινε η επέμβαση και η θεραπεία του γιου μας, σε ένα περιβάλλον που περισσότερο θύμιζε -στην κυριολεξία- ξενοδοχείο από πλευράς καθαριότητας, οργάνωσης, επαγγελματισμού και συμπεριφοράς.

Θα θέλαμε από καρδιάς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό και ιδιαιτέρως στον γιατρό Ευθύμιο Κυροδήμο, λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, τον Α' επιμελητή γιατρό Βασίλη Παπανικολάου και τη γιατρό Κατερίνα Τσιάμη.

Πιστεύουμε ότι τέτοιοι άνθρωποι αποτελούν τη σιωπηλή πλειονότητα σε μια Ελλάδα που όχι μόνο μάχεται πεισματικά ενάντια στην οικονομική κρίση, αλλά και αντιστέκεται σθεναρά στην απειλή της απώλειας ανθρώπινων αξιών, αποδεικνύοντας αυτές τις αξίες καθημερινά και χαρίζοντας την απαραίτητη αισιοδοξία σε όλους τους συμπολίτες».

Robert Goro, ανταποκριτής ξένου Τύπου, Αθήνα

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Οι αναγνώστες γράφουν