Έντυπη Έκδοση

«Οφσάιντ ο Ζαγοράκης» λένε στον ΠΑΟΚ

Αντιδρούν για την απουσία του ΠΑΟΚ απ' την νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και πρώτος «στόχος» έγινε ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Κι αυτό γιατί εκλέχθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με τις ευχές τους (δηλαδή τις ψήφους τους) για να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα που επιδιώκει μια «νέα αρχή».

Και ήταν αυτός που (όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων) έκανε το «φάουλ» μέσω του διαδικτύου στις 25 Μαΐου όταν είχε προχωρήσει στην ακόλουθη ανάρτηση: «Μόλις ενημερώθηκα ότι είναι έτοιμη και θα κατατεθεί στη Βουλή, αμέσως μετά την επανάληψη των εργασιών της, η τροπολογία που αφορά τη ρύθμιση χρεών του ΠΑΟΚ. Προχωράμε, με βήματα μπροστά».

Από τότε δεν κατατέθηκε καμία τροπολογία, που να αφορά στον ΠΑΟΚ ή άλλη αθλητική ανώνυμη εταιρία, ενώ η τελευταία νομοθετική πράξη της κυβέρνησης, για τις οφειλές φυσικών προσώπων και εταιριών προς το δημόσιο, δεν αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς τα χρέη της ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ και δεν είναι όλα ληξιπρόθεσμα.

Βεβαίως ο Ζαγοράκης δεν είναι ο μόνος που υποσχέθηκε ρύθμιση στον Ιβάν Σαββίδης. Ωστόσο είναι μια ισχυρή προσωπικότητα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το πολιτικό κόστος που ακολουθεί κάθε δημόσια τοποθέτηση και ιδίως για τόσο σοβαρό ζήτημα.

Πέραν των χρεών και του πρώην προέδρου, στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαίωσαν χθες τις πληροφορίες ότι ο Πολωνός αμυντικός Ματέους Κλιχ της Βόλφσμπουργκ οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εφιστώντας την προσοχή στην ονοματολογία της μετεγγραφικής περιόδου.

Κ. ΚΟΥΣΗΣ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΟΚ
Αθλητικό ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο