Έντυπη Έκδοση

Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Κουτσιανικούλης

Παίκτης του ΠΑΟΚ και με τη... βούλα θα είναι από σήμερα ο Βασίλης Κουτσιανιοκούλης, αφού θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη, Νίκο Τζώρτζογλου, για τις υπογραφές...

Ετοιμος για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Κουτσιανικούλης Ετοιμος για τον Δικέφαλο του Βορρά ο Κουτσιανικούλης Ο παίκτης βρισκόταν χθες στο Ηράκλειο και ρύθμισε τις τελευταίες λεπτομέρειες της αποχώρησής του από την ομάδα της Κρήτης, αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, τον Καραγεωργίου και μάζεψε τα πράγματά του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον «δικέφαλο» του Βορρά, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο αντί 1 εκατ. ευρώ.

Ο Εργοτέλης θα πάρει 1,2 εκατ. σε 2 χρόνια και διατηρεί το 33% των δικαιωμάτων του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης, ενώ θα συζητηθεί η περίπτωση παραχώρησης του Μπιζέρα και του Παντελή Κωνσταντινίδη στην ομάδα της Κρήτης. Εάν δεν δεχθούν, τότε υπάρχουν συμφωνημένα οικονομικά ανταλλάγματα, που θα καταβληθούν από τον ΠΑΟΚ, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν προχώρησε η περίπτωση απόκτησης του Νάστου, παίκτη που ζήτησε ο Καραγεωργίου να αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ και να δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη.

Ο ίδιος ο Κουτσιανικούλης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω στον ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο σκαλοπάτι για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στην Τούμπα, για να δικαιώσω τον κ. Ζαγοράκη, τον κ.Βρύζα και τον κ. Γκαγκάτση, που μου έδειξαν το έμπρακτο ενδιαφέρον τους». Ν.ΠΕΤΡ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης
ΠΑΟΚ