Ηλεκτρονική Έκδοση

Τρεις μετεγγραφές ανακοίνωσαν οι Γιαννιώτες

Στον ΠΑΣ ο Μενδρινός

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μενδρινός. Ο παίκτης ήταν μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Θανάση Αθανασιάδη, νέου προέδρου του Άρη και όλα έδειχναν ότι μέσα στις μέρες θα υπογράψει. Όμως, ο μεγαλομέτοχος των Ιωαννίνων, Γιώργος Χριστοβασίλης, κινήθηκε πιο γρήγορα και έφερε τον παίκτη στο σύλλογο.

Ταυτόχρονα, το συμβόλαιο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τη Σιένα λύθηκε και επίσημα και την Παρασκευή αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με τον ΠΑΣ.

Ο 24χρονος παίκτης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Αλλά δεν είναι ο μόνος παίκτης που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων συμφώνησε με δύο πρώην παίκτες του Λεβαδειακού, τον Παρασκευά Ανδράλα και τον Πατρίκ Ντιμπαλά και ξεκίνησε με τριπλό χτύπημα τη μετεγγραφική της ενίσχυση.

Ακόμα, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο 33χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Σιένα και όπως αποκάλυψε ο κόουτς του ΠΑΣ, Γιώργος Παράσχος, θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παρασκεύα Ανδράλα με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πατρίκ Ντιμπαλά με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Μενδρινού με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.


Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μετεγγραφές
ΠΑΣ Γιάννινα