Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση καιρού

Υπουργείο Εξωφρενικών

ΣΗΜΕΡΑ: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά σε Β. Ιόνιο, Ηπειρο, δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά και βόρεια και τη Θεσσαλία. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά και με πιθανή χαλαζόπτωση.

Ανεμοι: Στα δυτικά δυτικοί 3-5 και βαθμιαία από το Β. Ιόνιο ΒΔ 5-6, ανατολικά ΝΔ 3-5 και στο Ν. Αιγαίο 5-7 και βαθμιαία από το ΒΔ Αιγαίο ΒΔ 3-5 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 11-27oC, υπόλοιπα ηπειρωτικά 12-29oC, νησιά 16-28oC.

ΑΥΡΙΟ: Στο ανατ. Αιγαίο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση. Πιθανώς λίγα πρόσκαιρα φαινόμενα στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 2-4 και στα νότια πελάγη 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ Την Παρασκευή γενικά αίθριος. Πρόσκαιρη τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στην ανατ. Μακεδονία και Θράκη. Το Σαββατοκύριακο, γενικά αίθριος. Αραιή συννεφιά κατά τόπους. Οι άνεμοι Δ-ΝΔ 3-5 και το Σαββατοκύριακο από δυτικές διευθύνσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο.

ΑΤΤΙΚΗ

Πιθανή πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα το απόγευμα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι ΝΔ 3-5 Μποφόρ και από το απόγευμα Δ-ΒΔ με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 15-29 oC. Αύριο αρχικά γενικά αίθριος, τοπική συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν αμετάβλητη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 από το απόγευμα ΒΔ 4-5, πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14-26 oC. Αύριο γενικά αίθριος, το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά. Οι άνεμοι δυτικοί 2-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός