Ηλεκτρονική Έκδοση

Μπαράζ εμπρησμών σε οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα 4 οχήματα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ αυτών και δύο οχήματα της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (TV 100).

Στις 4:05 σημειώθηκε έκρηξη από δέκα γκαζάκια που είχαν τοποθετήσει άγνωστοι σε δύο οχήματα της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, αλλά και στο εξωτερικό χώρο του σταθμού. Τα οχήματα ήταν παρκαρισμένα στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων της τηλεόρασης, επί της οδού Νικολάου Γερμανού 1, στο Λευκό Πύργο.

Νωρίτερα, στη 1:53 τα ξημερώματα, στην περιοχή των Συκεών, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό δύο αυτοκίνητα του ΟΤΕ με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα.

Με αφορμή τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που τοποθετήθηκαν σήμερα σε οχήματα της Δημοτικής Τηλεόρασης, ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλος δήλωσε ότι με την πράξη αυτή "είναι φανερό ότι κάποιοι θέλουν να φιμώσουν τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Δήμου Θεσσαλονίκης... αυτοί οι εχθροί της Δημοκρατίας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να μας κάμψουν, δεν μπορούν να μας τρομοκρατήσουν".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ