Έντυπη Έκδοση

Σύντομα

Τρίτη έκδοση για τις «Επενδύσεις»

Κυκλοφόρησε η τρίτη έκδοση -και η έβδομη χιλιάδα- του βιβλίου του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Ν. Φίλιππα, με τίτλο «Επενδύσεις». Η έκδοση αφορά κυρίως τα θέματα των χρηματιστηριακών επενδύσεων και των αμοιβαίων κεφαλαίων. Η νέα παγκοσμιοποιημένη κατάσταση κρύβει παγίδες, κινδύνους αλλά και ευκαιρίες και ο σωστός χρηματοοικονομικός σχεδιασμός των αναγκών των νοικοκυριών είναι επιβεβλημένος. Το βιβλίο του καθηγητή με απλό και εύληπτο τρόπο παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες έννοιες για την υλοποίηση αποτελεσματικών ατομικών και συλλογικών επενδύσεων. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός θεωρίας και πράξης αλλά και της σωστής σπονδυλωτής δομής καθιστά το βιβλίο αυτό χρήσιμο στον απλό επενδυτή, στον φοιτητή, αλλά ιδιαίτερα στους συμβούλους επενδύσεων.

Νέα προϊόντα

Την αντεπίθεσή της σε όλους τους βασικούς τομείς των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της εκδηλώνει αυτές τις ημέρες η Interamerican. Η εταιρεία επιχειρεί να ανανεώσει την παρουσία της στον κλάδο ζωής με την προώθηση του συστήματος επένδυσης Capital, το οποίο διευρύνει τις επενδυτικές δυνατότητες μέσα από τη συνεργασία με τους κορυφαίους διαχειριστές της αγοράς και 28 αμοιβαία κεφάλαια. Στον κλάδο πυρός η Interamerican λανσάρει το πρόγραμμα τριών βαθμίδων Interamerican Home (Classic-Extra-Total), ενώ στις ομαδικές ασφαλίσεις, προωθεί δύο πακέτα ασφάλισης υγείας.

Ψάχνει επενδυτές

Ο Οργανισμός Invest in Greece, ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προώθηση, προσέλκυση και υποστήριξη των ξένων άμεσων επενδύσεων στην Ελλάδα, συμμετείχε στην 4η ετήσια έκθεση real estate, Real Vienna 2009, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Messe Wien της Βιέννης.

- Σε στρατηγική συνεργασία συμφώνησαν να προχωρήσουν η ελληνική εταιρεία Χρυσός Οδηγός και η βουλγαρική Golden Pages με στόχο την προβολή των υπηρεσιών τους στο κοινό τόσο της Ελλάδας όσο και σε αυτό της γειτονικής χώρας. Η δυνατότητα προβολής υλοποιείται άμεσα, αξιοποιώντας την ισχυρή παρουσία που έχουν και οι δύο εταιρείες στο Internet μέσα από τις ενημερωμένες και χρηστικές ιστοσελίδες τους. Συγκεκριμένα, το www.xo.gr στην Ελλάδα και το www.goldenpages.bg στη Βουλγαρία θα προβάλλουν πλέον τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που το επιθυμούν στη γειτονική χώρα.

- Η Aspis Bank σε συνεργασία με τη MasterCard Europe δημιούργησαν μια πιστωτική κάρτα η οποία δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό της να δημιουργήσει τη δική του κάρτα πληρωμών, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ο κάτοχος επιλέγει τον συνδυασμό επιτοκίου και συνδρομής που επιθυμεί, αποφασίζει το ποσό που θέλει να καταβάλλει κάθε μήνα καθώς και την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού της πιστωτικής του κάρτας. Παράλληλα, εκείνος αποφασίζει σε ποια καταστήματα θα απολαμβάνει προνόμια επιβράβευσης για τις αγορές του, ενώ έχει ακόμα τη δυνατότητα να επιλέξει στην κάρτα του το εικαστικό σχέδιο της αρεσκείας του.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία