Ηλεκτρονική Έκδοση

«Λαϊκή απάιτηση» η προσφυγή στις κάλπες

Γ. Παπανδρέου: Όλα αρχίζουν σήμερα

Λαϊκή απαίτηση χαρακτήρισε ο Γιώργος Παπανδρέου το αίτημα για πρόωρες εκλογές, μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προειδοποίησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος για τους κινδύνους που κρύβει η θριαμβολογία. «Μακριά από εμάς η αλαζονεία», τόνισε.

"Στόχος μας δεν είναι ένα άλλο κόμμα στην κυβέρνηση αλλά μια ριζική αλλαγή πολιτικής στον τόπο, σε αυτή την ευθύνη θα ανταποκριθούμε", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Προέβλεψε ραγδαίες εξελίξεις, λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί πια να εμποδίζει τους Έλληνες πολίτες να αλλάξουν πορεία.

Όσον αφορά στο τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ από το πρωί της Δευτέρας, είπε πως κέρδισε την ψήφο των Ελλήνων και τώρα ξεκινά προσπάθεια για να κερδίσει την καρδιά και την ψυχή τους.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, εξάλλου, απηύθυνε νέα πρόσκληση στους ψηφοφόρους των άλλων πολιτικών δυνάμεων, αλλά και σε όσους απείχαν, να συμπορευθούν με το ΠΑΣΟΚ. "Τους χρειαζόμαστε και χρειαζόμαστε να τους ακούσουμε, δεν υπάρχουν ηττημένοι πολίτες, υπάρχουν πολιτικές που ηττήθηκαν, υπάρχουν αξίες που κέρδισαν και που πρέπει να γίνουν πολιτική πράξη", τόνισε.

"Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά, με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας", πρόσθεσε. "Από αύριο το πρωί σηκώνουμε τα μανίκια μας συνεχίζουμε τη δουλειά, με το λαό για το λαό για την πατρίδα", κατέληξε η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Συγχαρητήρια Σημίτη

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον συνεχάρη για το εκλογικό αποτέλεσμα.


Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Ευρωεκλογές
ΠΑΣΟΚ
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Νίκη του ΠΑΣΟΚ, με διαφορά 4,36 μονάδων
To θρίλερ με τα exit polls