Έντυπη Έκδοση

Πρόγνωση Καιρού

Του πόλου

ΣΗΜΕΡΑ: Γενικά αίθριος.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά, με μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια, κυρίως ορεινά και πιθανώς στα ορεινά της δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Θεσσαλίας.

Ανεμοι: Στα δυτικά ΒΔ 3-5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6, ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ.

Θερμοκρασία: Βόρεια 16-36oC, υπόλοιπα ηπειρωτικά 17-37oC και σε Θεσσαλία και ανατολική Στερεά τοπικά 38oC, νησιά 19-34oC.

ΑΥΡΙΟ: Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη γρήγορα βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ: Το Σαββατοκύριακο γενικά αίθριος. Πιθανές καταιγίδες το Σάββατο στα ορεινά, κυρίως της Στερεάς και Πελοποννήσου και την Κυριακή στα ανατολικά ηπειρωτικά. Τη Δευτέρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7, από την Κυριακή στα δυτικά ασθενείς 2-3 και ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση, στα κανονικά για την εποχή τη Δευτέρα.

ΑΤΤΙΚΗ

Σήμερα: Γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά Β-ΒΑ έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 37oC, παραθαλάσσια η μέγιστη 2-4 βαθμούς χαμηλότερη. Αύριο γενικά αίθριος. Το απόγευμα τοπική συννεφιά στα βόρεια. Οι άνεμοι ΒΔ 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σχεδόν στα ίδια επίπεδα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα: Αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32oC. Αύριο γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα τοπική συννεφιά. Οι άνεμοι ΒΔ 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Καιρός