Ηλεκτρονική Έκδοση

Μπαίνει στο χειρουργείο ο Διαμαντίδης

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Δημήτρης Διαμαντίδης ταλαιπωρήθηκε έντονα από ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Έτσι, το χειρουργείο θεωρείται μονόδρομος και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει επέμβαση στη βουβωνοκήλη, για αυτό και επέστρεψε στην Αθήνα από την Καστοριά.

Για την απόφασή του είναι ενήμερος τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Αυτό ήταν επιβεβλημένο, με δεδομένο ότι η Εθνική Ελλάδος έχει μπροστά της το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, που αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, η ΕΟΚ είναι έτοιμη, εφόσον χρειαστεί, να στείλει τον Διαμαντίδη στη Γερμανία. Εκεί θα εξεταστεί από γιατρό που συνεργάζεται με την Μπάγερν και ειδικεύεται σε επεμβάσεις τέτοιου είδους.

Την Πέμπτη εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον χειρουργό Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος είναι ειδικός στη ρομποτική και λαπαροσκοπική χειρουργική. Ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει με επιτυχία ανάλογα προβλήματα αθλητών, όπως οι Κώστας Τσαρτσαρής, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Παπανικολάου και Γιάννης Σκοπελίτης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι από τη μέρα της εγχείρισης μέχρι την οριστική του αποθεραπεία θα περάσουν τέσσερις με έξι εβδομάδες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν η επέμβαση γίνει γρήγορα, προλαβαίνει το Ευρωμπάσκετ, ακόμη και αν χρειαστεί να χάσει μέρος της προετοιμασίας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Παναθηναϊκός