Έντυπη Έκδοση

Ματέρα Μία

Αφού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε πρωθυπουργός από μεγιστάνας των media, γιατί να μην μεταμορφώσει κι ο ίδιος μια «γλάστρα» της TV σε ευρωβουλευτίνα;

Η ξανθιά «γλάστρα» του Σ. Μπερλουσκόνι Μπάρμπαρα Ματέρα, στο Ευρωκοινοβούλιο Η ξανθιά «γλάστρα» του Σ. Μπερλουσκόνι Μπάρμπαρα Ματέρα, στο Ευρωκοινοβούλιο Το 'πε και το 'κανε, με πρωταγωνίστρια του στόρι την εικοσιοκτάχρονη Μπάρμπαρα Ματέρα. Κορίτσι χαρωπό και φωτεινό, ξανθό και ψηλό, που ξεκίνησε το 2000 ως ένα ταπεινό συμπλήρωμα του τηλεοπτικού σκηνικού, συνέχισε ως απλή εκφωνήτρια στην κρατική RAI, έπαιξε σε κάνα δυο τηλεφιλμάκια της σειράς κι έφτασε σήμερα περήφανη και νικηφόρα στις Βρυξέλλες.

Δεν είναι και μικρό πράγμα, αν υπολογίσει κανείς ότι ο Μπερλουσκόνι ανήγγειλε τον περασμένο Απρίλιο ότι θα κατέβαζε 30 «μωρά» στις ευρωεκλογές για να «ομορφύνει το πολιτικό τοπίο».

Πέσανε, τότε, όλοι να τον φάνε, με προεξάρχουσα την εν διαστάσει σύζυγό του Βερόνικα Λάριο, που έκανε λόγο για σκουπιδολαγνεία και ξεδιαντροπιά του Καβαλιέρε. Ο Σίλβιο διαμαρτυρήθηκε, διαβεβαίωσε για τις καλές προθέσεις του, ισχυρίστηκε ότι δεν φταίνε τα κορίτσια που είναι όμορφα, αλλά στο τέλος έκανε πίσω: Από τα 30 σέξι πλάσματα έμειναν μόνο τα 3 στον εκλογικό συνδυασμό. Ανάμεσά τους, ασφαλώς, και η Μπάρμπαρα που βγήκε πάντως με τα τσαρούχια στην Ευρωβουλή!

Τώρα δηλώνει πανευτυχής, επιμένει ότι ποτέ δεν ήταν μια απλή «γλάστρα», υπενθυμίζει ότι πρόφτασε να σπουδάσει μερικά εξάμηνα πολιτικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο της Ρώμης και δηλώνει φανατική θαυμάστρια της Μάρα Καρφάνια. Της νυν υπουργού, δηλαδή, στην κυβέρνηση του Σίλβιο, που διατέλεσε επί αρκετά έτη ημίγυμνο μοντέλο. Για την ώρα, η Μπάρμπαρα έχει αποκαλύψει μόνο βαθύ ντεκολτέ. Αλλά αν είναι να διεκδικήσει κι αυτή υπουργείο...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Media
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)