Έντυπη Έκδοση

Στην Ελλάδα το ανδροειδές της Google

Μ ια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων που προσφέρει στα κινητά τηλέφωνα το λειτουργικό σύστημα Android της Google μπορούν να πάρουν πια και οι καταναλωτές στη χώρα μας, μετά την ανακοίνωση της Cosmote για τη διάθεση του μοντέλου Magic της HTC στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα από τα λιγοστά κινητά τηλέφωνα που διατίθενται με ενσωματωμένο το λογισμικό της Google, μέσω του οποίου παρέχεται εξαιρετικά εύκολη χρήση στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες της αμερικανικής εταιρείας, όπως είναι η αναζήτηση στο Διαδίκτυο και η πρόσβαση στην υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Google Mail.

Στο μεταξύ... χαράς Ευαγγέλια για τους κατόχους των iPhone, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν λιγότερο από 24 ώρες για να αποκτήσουν υποστήριξη ελληνικών στο κινητό τους τηλέφωνο. Αν και κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά από τον Αύγουστο του 2008, η χρήση της ελληνικής γλώσσας στο iPhone ήταν αδύνατη για όσους δεν επέλεξαν την οδό του «ξεκλειδώματος» της συσκευής ή την αγορά προγραμμάτων. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για το iPhone αντιμετωπίζει και άλλο ένα πρόβλημα που είχαν ώς σήμερα οι κάτοχοι της συσκευής, οι οποίοι δεν μπορούσαν να λάβουν ή να στείλουν μηνύματα πολυμέσων (MMS). Η εγκατάσταση του νέου λογισμικού γίνεται δωρεάν και τα μόνα που απαιτούνται είναι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο και λίγη... υπομονή, αφού η νέα έκδοση είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πληροφορική και διαδίκτυο
Τηλεπικοινωνίες & ευρυζωνικότητα