Ηλεκτρονική Έκδοση

Εργοτέλης: Επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια του συλλόγου

Σε λίγες εβδομάδες ο Εργοτέλης συμπληρώνει 80 χρόνια ιστορίας και ο σύλλογος αποφάσισε να το γιορτάσει, λανσάροντας ένα καινούργιο έμβλημα, το οποίο θα φέρουν οι φανέλες την ερχόμενη σεζόν. Ο μοναδικός πλέον εκπρόσωπος του Ηρακλείου στη Σούπερ Λίγκα, ευελπιστεί να κάνει φέτος την υπέρβαση και να κυνηγήσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στα 80ά γενέθλια της ομάδας που φέρει το όνομα του Κνώσιου Ολυμπιονίκη της αρχαιότητας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

Ο Εργοτέλης συμπληρώνει σε λίγες μέρες (τέλος Ιουλίου) 80 χρόνια ιστορίας.
Με αίσθημα ευθύνης για τους ανθρώπους που πριν από 8 δεκαετίες δημιούργησαν το σύλλογο, αλλά και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων όσων πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια από οποιαδήποτε θέση, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε το επετειακό σήμα του Εργοτέλη, με το οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Η φετινή επέτειος και με γνώμονα την έντονη αθλητική, κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα του συλλόγου μας, θα αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά σε όλους τους τομείς.

Ο Εργοτέλης μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουν και οι δικές μας ευθύνες. Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να υπηρετούμε ένα σύλλογο με ένδοξο παρελθόν, σπουδαίο παρόν και ακόμη δημιουργικότερο μέλλον.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης