Έντυπη Έκδοση

Σκαστό ψεύδος!

Ο υπογράφων ήταν ο σύμβουλος ομάδας αποτελούμενης από δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους από τον χώρο των ΜΜΕ, η οποία, στο πλαίσιο συνεδρίου με θέμα «ΑμεΑ και ΜΜΕ», που οργάνωσε η Γεν. Γραμματεία Επικοινωνίας-Γεν. Γραμματεία Ενημέρωσης, ασχολήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου με τον τρόπο που θα πρέπει τα ΑμεΑ να παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΓΓΕ-ΓΓΕ ameamedia.gr, στις 25 Ιουνίου «η ομάδα, αφού εντόπισε και συνειδητοποίησε λανθασμένες αναφορές σε ειδήσεις, τις ξανάγραψε με τη σωστή διατύπωση».

Ολα καλά! Μόνο που η συγκεκριμένη ομάδα δεν έγινε ποτέ, διότι ο φερόμενος στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ-ΓΓΕ ως σύμβουλός της (και υπογράφων το παρόν) δεν παρέστη για λόγους ευθιξίας (η παράθεσή τους δεν είναι του παρόντος). Το ίδιο συνέβη και με άλλες θεματικές ομάδες, οι σύμβουλοι των οποίων επίσης για λόγους ευθιξίας αποχώρησαν, πλην, όμως, φέρονται κανονικά ότι συμμετείχαν στην ιστοσελίδα της ΓΓΕ-ΓΓΕ δύο μέρες μετά!

Πρόκειται περί ψεύδους. Συνειδητού ή ασυνείδητου... αδιάφορο. Το μόνο βέβαιον είναι ότι η δημοσιοποίηση ψευδών ειδήσεων από τον αρμόδιο «περί επικοινωνίας» δημόσιο φορέα, πόσο μάλλον για εκδηλώσεις που ο ίδιος διοργάνωσε (!), συνιστά, αν μη τι άλλο, τραγελαφικό σημείο των γαλάζιων καιρών μας...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)