Ηλεκτρονική Έκδοση

Προκλητική εμφάνιση Μιλόσοσκι στην Κέρκυρα

Τα διακριτικά «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έφερε το αεροσκάφος που μετέφερε στην Κέρκυρα τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε παρουσιάσει αρχικά βλάβη, ωστόσο η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ επίσπευσε τις διαδικασίες επισκευής του προκειμένου να προσγειωθεί για πρώτη φορά σε ελληνικό έδαφος.

Κατά την παραμονή του στην Κέρκυρα, ο Αντ. Μιλόσοσκι ενδέχεται να συναντηθεί με την Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ελπίζω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε με τους Έλληνες συναδέλφους μας και να συνεχίσουμε τον διάλογο και ταυτόχρονα να αποστείλουμε ένα μήνυμα φιλίας προς τον ελληνικό λαό. Να δείξουμε ότι ο συμβιβασμός στο θέμα της ονομασίας αποτελεί κοινό μας στόχο και πρέπει να αναζητηθεί σε ισότιμη βάση, χωρίς να ζημιωθεί καμία από τις δύο πλευρές και χωρίς να απειληθεί η εθνική ταυτότητα», δήλωσε αναφερόμενος στο θέμα ο Αντ. Μιλόσοσκι.
 

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Κόσμος
Με λέξεις-κλειδιά
Διεθνείς Οργανισμοί
Για το ίδιο θέμα
Ξανά σε λειτουργία η στρατιωτική συνεργασία ΝΑΤΟ - Ρωσίας
Τελευταίες ειδήσεις στην κατηγορία Κόσμος
ΗΠΑ: Κανένα πρόβλημα στις επαφές με τη Ρωσία για τα πυρηνικά
«Όχι» στην απαγόρευση της μπούρκας λέει ο Βρετανός υπουργός Δικαιοσύνης
Προσφυγές για προβλήματα σε Ι.Χ. Corolla εξετάζονται στις ΗΠΑ
Στις 22 Φεβρουαρίου η δίκη των κατηγορουμένων για τη δολοφονία Χατζηκωστή
Επιχείρηση «anti-paparazzi» στην Ιταλία
Άλλα θέματα στην κατηγορία Κόσμος της έντυπης έκδοσης
«Καρπός» του φλερτ μαφίας - κράτους, το κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια»
Ρεκόρ αιτήσεων για εισαγωγή στα βρετανικά πανεπιστήμια
Η Γαλλία «όπλισε» στα 8 δισ. ευρώ!
Στους 256 οι νεκροί Βρετανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν
Πήρε ρεβάνς από τους «πορτοκαλί»
Ινδία: «μηδέν ρουπίες» είναι η απάντηση στο «λάδωμα»
Εμπλουτισμένες απειλές στο Ιράν
Ερευνητές εντόπισαν το «γονίδιο του Πίτερ Παν»
Μαύροι βράχοι στη θάλασσα...
Κόστα Ρίκα: Πρόεδρος σε ψηλά τακούνια