Ηλεκτρονική Έκδοση

Μεσογειακοί Αγώνες: Ακόμη τρία χρυσά για την ελληνική ομάδα

Τα 46 μετάλλια έφτασε η ελληνική αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Τα 13 εξ αυτών είναι χρυσά, αφού την πέμπτη μέρα των αγώνων κερδήθηκαν ακόμη 3, σε στίβο, καράτε και πινγκ πονγκ.

Η Γεωργία Κοκλώνη Η Γεωργία Κοκλώνη Η Γεωργία Κοκλώνη έκανε μία καταπληκτική κούρσα στον τελικό των 100 μέτρων γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε χρόνο 11”41 και άφησε πίσω της τις Γαλλίδες Σουμαρέ και Ικουεσάν.

Το χρυσό μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, στην κατηγορία των 84 κιλών στο καράτε. Στον τελικό επικράτησε 1-0 του Ιταλού Σαλβατόρε Λόρια και αναδείχθηκε Μεσογειονίκης.

Πρωταθλητής Μεσογείου αναδείχθηκε στο απλό ανδρών του πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος νίκησε εύκολα με 4-1 σετ στον τελικό, τον Κροάτη Αντρέι Γκάτσινα.

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα 4x100 μικτής ομαδικής ανδρών στην κολύμβηση, όπως και ο Μπανιώτης στο ύψος, με το χρυσό να πηγαίνει στο μεγάλο φαβορί, τον Κύπριο Ιωάννου. Από ένα χάλκινο κέρδισαν η Ντουλάκη (πινγκ πονγκ απλό γυναικών), ομάδα 4x100 μικτή ομαδική γυναικών και εθνική ομάδα υπερπήδησης εμποδίων ιππασίας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Στίβος