Ηλεκτρονική Έκδοση

Μπάσκετ Α1: Ο Μπαρτζώκας προπονητής του Αμαρουσίου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Αμαρουσίου, αφού διαδέχεται τον Σούλη Μαρκόπουλο που αποχώρησε για να ξαναεργαστεί στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Ο 44χρονος Μπαρτζώκας, πρώην παίκτης και αρχηγός της ομάδας των βορείων προαστίων, εργαζόταν την τελευταία τριετία στην Ολύμπια Λάρισας, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ασφαλώς το έργο του θα είναι αρκετά δύσκολο, αφού καλείται να οδηγήσει το σύλλογο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου αναφέρει: «Η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι μία απόλυτα συνειδητοποιημένη κίνηση. Δεν λάβαμε υπ΄ όψιν μας μόνο ότι είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την οικογένεια του Αμαρουσίου και ξέρει εκ των έσω τη φιλοσοφία του, αλλά και ότι είναι ένας προπονητής που, με τη διαδρομή και το ήθος του, βρίσκεται επάξια στην πρώτη γραμμή της νέας γενιάς των Ελλήνων τεχνικών».

Από την πλευρά του, ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε: : «Είναι μεγάλη η τιμή που μου έκανε η διοίκηση του Αμαρουσίου, μέσω του προέδρου κυρίου Άρη Βωβού και του διευθύνοντος συμβούλου, κυρίου Παναγιώτη Αλεξανδρή, να μου εμπιστευθεί την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας, που τα τελευταία χρόνια με τη συνέπεια και το πρόγραμμά της έχει αφήσει ένα ξεχωριστό αποτύπωμα στο χώρο του μπάσκετ. Χαίρομαι επίσης γιατί θα ξανασυναντήσω και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που δεν μας συνδέουν μόνο επαγγελματικοί, αλλά και συναισθηματικοί δεσμοί. Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να λέμε λόγια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και ενωμένοι, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να παρουσιάσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους υπερήφανους. Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου και την Ολύμπια, γιατί τα τρία προηγούμενα χρόνια μου έδωσε μια ανεκτίμητη ευκαιρία».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μπάσκετ
Μαρούσι