Ηλεκτρονική Έκδοση

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για το γήπεδο

Συνεχίζεται ο προβληματισμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό. Ο Δήμος Αθηναίων αρνείται να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις, ενώ προβλήματα υπάρχουν και από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ, αφού το υπουργείο καθυστερεί την έκδοση της άδειας.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια υπηρεσία, η Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών (ΔΟΚΚ) έχει την άδεια στα χέρια της από τις 15 Ιουνίου, αλλά η υπογραφή δεν έχει ακόμη μπει. Και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν κάθε δικαίωμα να εξοργίζονται, αφού στην παρούσα φάση ο μόνος φάκελος που καλείται να μελετήσει η ΔΟΚΚ είναι αυτός του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Αλλά ακόμη και να εκδοθεί τελικά η οικοδομική άδεια, από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα, όσο ο Δήμος δεν δίνει εγγυήσεις στους "πράσινους". Πριν από μόλις ένα χρόνο ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε ιδανική συβεργασία με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά και οι δυο τους έδειχναν πρόθυμοι να ολοκληρώσουν όσο δυνατόν ταχύτερα το θέμα του γηπέδου. Αντιθέτως, σήμερα δεν προβαίνει σε καμιά κίνηση προς το ΥΠΕΧΩΔΕ, γεγονός που αποδεικνύει μια μελετημένη πρόθεση του Δήμου να καθυστερήσει οποιαδήποτε ενέργεια μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ.

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο