Ηλεκτρονική Έκδοση

Πιέζει το ΠΑΣΟΚ για την πρόταση «αμνηστίας»

Τη «σύγχυση» που υπάρχει στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σχετικά με την πρόταση ευνοϊκής μεταχείρισης σε όσους προσκομίζουν στη Δικαιοσύνη στοιχεία για το χρηματισμό πολιτικών, συνεχίζει να αξιοποιεί το ΠΑΣΟΚ, επαναφέροντας το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο πρωθυπουργός φέρει βαρύτατη και προσωπική ευθύνη, εφόσον δεν αποδέχεται την πρόταση του Γ. Παπανδρέου -σημείωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-, καθώς η χώρα πρέπει να εξυγιάνει το πολιτικό της σύστημα. Η Μαρία Καρακλιούμη διερωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος και άφησε αιχμές ότι η κυβέρνηση και ο Κ. Καραμανλής φοβούνται  ή θέλουν να κρύψουν κάτι. "Για ποιο λόγο πάει κόντρα στην κοινή λογική και στην άποψη που συμμερίζεται μέρος της κυβέρνησής του και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας;", ρώτησε.

Εκτίμησε ότι η πρόταση μπορεί να ψηφιστεί άμεσα από τη Βουλή, χωρίς να δημιουργηθούν κωλύματα και προανήγγειλε τη λήψη σχετικής πρωτοβουλίας από την αξιωματική αντιπολίτευση. "Είπαμε ότι θα τους περιμένουμε [σ.σ. την κυβέρνηση] να δούμε αν τελικά θα συμφωνήσουν και αν δεν συμφωνήσουν ναι θα καταθέσουμε εμείς νομοθετική ρύθμιση. Το πότε, θα σας ενημερώσουμε", διευκρίνισε.

Παράλληλα, η Μ. Καρακλιούμη τόνισε πως για το ΠΑΣΟΚ, πέρα από την υπόθεση της Siemens, υπάρχουν οι ανοιχτές υποθέσεις του Βατοπεδίου, των ομολόγων, των υποκλοπών, των άγονων γραμμών και άλλες, για τις οποίες απαιτείται να μάθει ο ελληνικός λαός όλη την αλήθεια.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Υπόθεση Siemens
ΠΑΣΟΚ
Για το ίδιο θέμα
Αξιοποιεί την κυβερνητική διχογνωμία το ΠΑΣΟΚ