Έντυπη Έκδοση

» HYUNDAI

Δελεαστικές προσφορές για τα SUV της Χιουντάι

Νέες προσφορές ανακοίνωσε η Χιουντάι για τα δημοφιλή SUV, που περιλαμβάνονται στην γκάμα της. Ειδικότερα το μεσαίο όχημα ελεύθερου χρόνου Τουσόν, με κινητήρα 2.000 κ.εκ. ισχύος 142 ίππων, συνοδεύεται με επιπλέον εκπτώσεις που αποφέρουν κέρδος έως 5.100 ευρώ. Ακόμη ένα πλεονέκτημα, το οποίο θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, είναι η απαλλαγή από το 50% του τέλους ταξινόμησης.

Υστερα από αυτές τις δύο μειώσεις στην τελική τιμή του αυτοκινήτου, ο τιμοκατάλογος πλέον ξεκινά από τα 18.800 ευρώ. Η πλουσιότερη 2.0 GLS FULL κοστίζει 20.900 ευρώ και το πακέτο εξοπλισμού διαθέτει κλιματισμό, 6 αερόσακους, Τ/C κ.ά.

Για όσους αναζητούν ένα πολυτελές SUV με δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες, μια καλή επιλογή είναι το Σάντα Φε. Εφοδιάζεται με 24βάλβιδο V6 βενζινοκινητήρα 2.700 κ.εκ. ισχύος 189 ίππων. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων είτε αυτόματο τεσσάρων σχέσεων. Διατίθεται και με ντίζελ 2.200 κ.εκ. 155 ίππων. Πρόκειται για ένα μοντέλο κατάλληλο για μεγάλα ταξίδια, που δείχνει την πρόοδο της μάρκας στην οδική συμπεριφορά, στην ποιότητα κατασκευής και στο φινίρισμα.

Στην περίπτωση του Σάντα Φε, οι εκπτώσεις είναι γενναίες. Αγγίζουν τα 10.700 ευρώ και αν προστεθεί και η ευνοϊκή επίδραση από τη μείωση του τέλους ταξινόμησης, τότε το τελικό κέρδος είναι μεγαλύτερο.

Ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει επτά εξοπλιστικές εκδόσεις, με τιμή εκκίνησης τα 24.600 ευρώ. Η πλουσιότερη έκδοση 2.7 AUTO FULL κοστίζει 29.900 ευρώ.

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα προβλέπει 0% προκαταβολή, επιτόκιο 5,4% επιδοτούμενο και εξόφληση έως 100 μήνες. Αξίζει να τονιστεί ότι και τα δύο μοντέλα καλύπτονται από το πρόγραμμα εγγύησης 10 χρόνων και δωρεάν service για τους κατόχους της One Credit Visa.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
Αυτοκίνητο