Έντυπη Έκδοση

Ποινική δίωξη στη «μαύρη χήρα» και τα παιδιά

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο ζήτησαν και πήραν χθες από τον τακτικό ανακριτή Γρεβενών η 52χρονη συζυγοκτόνος και ο 18χρονος γιος της, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Ερυθρά αγγελία εκδόθηκε για την 20χρονη κόρη προκειμένου να εκδοθεί από τις γερμανικές αρχές στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέρυσι τον Ιούλιο στη διάρκεια οικογενειακού καβγά η 52χρονη σκότωσε χτυπώντας με ξύλο στο κεφάλι τον 57χρονο σύζυγό της και στη συνέχεια μαζί με τα δύο παιδιά τους τον έθαψαν σε παραποτάμια περιοχή του χωριού Δήμητρα Γρεβενών. Μετά το έγκλημα οι τρεις τους δήλωσαν την «εξαφάνιση» του συζύγου και πατέρα στην Αστυνομία, ενώ δεν δίστασαν να εμφανιστούν σε τηλεοπτική εκπομπή αναζητήσεων, αγωνιώντας δήθεν για την τύχη του.

Μάνα και γιος συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά την άφιξή τους από τη Γερμανία, όπου ζουν χρόνια ως μετανάστες. Στην ιδιαίτερη πατρίδα τους έρχονταν τα καλοκαίρια για διακοπές, όπως και πέρυσι, όταν διαπράχθηκε το έγκλημα. Λίγο αργότερα έφυγαν και πάλι στο εξωτερικό, αλλά η Αστυνομία είχε βρει στο μεταξύ την άκρη του νήματος και τους περίμενε να επιστρέψουν. Στην προανάκριση ομολόγησαν τα πάντα και υπέδειξαν το σημείο όπου είχαν θάψει το πτώμα.

Η κόρη της οικογένειας διαφεύγει τη σύλληψη, καθώς παρέμεινε φέτος στο εξωτερικό. Ωστόσο, η Εισαγγελία εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης προκειμένου να εντοπιστεί και να εκδοθεί στη χώρα μας από τις γερμανικές αρχές και την Ιντερπόλ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ