Ηλεκτρονική Έκδοση

Αχμαντινετζάντ: «Έχω χίλιους λόγους για να εκτιμώ τον Ραχίμ Μασάγιε»

Την ακλόνητη υποστήριξή του προς τον πρώτο αντιπρόεδρο του Ιράν και συμπέθερό του, Εσφαντιάρ Ραχίμ Μασάγιε εξέφρασε ο πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, τονίζοντας ότι έχει «χίλιους λόγους» για να τον εκτιμά, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.

O Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με τον Εσφαντιάρ Ραχίμ Μασάιε σε περσινή συνάντησή τους O Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με τον Εσφαντιάρ Ραχίμ Μασάιε σε περσινή συνάντησή τους Ο πρόσφατος διορισμός του κ. Μασάγιε στην θέση του αντιπροέδρου του Ιράν είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους Συντηρητικούς, μετά από την δήλωση του ότι το Ιράν "είναι φίλη χώρα του ισραηλινού λαού".

Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε ότι η γνωριμία του με τον Ραχίμ Μασάγιε ήταν "μία από τις μεγαλύτερες τιμές στην ζωή και μία από τις μεγαλύτερες χάρες από τον Θεό".

"Είναι όπως μία πηγή καθαρού νερού. Πολλοί με ρωτούν γιατί τον εκτιμώ τόσο πολύ, εγώ τους απαντώ: για χίλιους λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι όταν καθόμαστε και συζητάμε δεν υπάρχει απόσταση, είναι όπως ένας διάφανος καθρέφτης", πρόσθεσε ο Ιρανός πόρεδρος. 

Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ ευχαρίστησε, τέλος, τον Εσφαντιάρ Ραχίμ Μασάγιε για την εργασία του κατά τα τελευταία τέσσερα έτη στον τομέα του Τουρισμού, λέγοντας ότι "έχει κάνει μεγάλα πράγματα και τώρα δέχθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση".

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Ιράν