Ηλεκτρονική Έκδοση

Διχασμένες παραμένουν οι γνώμες για τα καμώματα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Στον ροζ ρυθμό του «Καβαλιέρε» ζει η Ιταλία

Σάλο έχει προκαλέσει στη γειτονική Ιταλία η δημοσίευση, υπό μορφή ηχητικών ντοκουμέντων, των γαργαλιστικών διαλόγων ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τη συνόδο του, Πατρίτσια Ντ' Αντάριο, στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό «L' Espresso». Στους τηλεφωνικούς διαλόγους που δημοσιεύονται σε τρεις συνέχειες μέσα από την ιστοσελίδα του περιοδικού, ο «Καβαλιέρε» δίνει συμβουλές στη συνοδό του για καλύτερο σεξ, ενώ εκείνη δε σταματά να τον επαινεί σε κάθε ευκαρία για τις επιδόσεις του στο... άθλημα.

Τα ροζ καμώματα του Ιταλού πρωθυπουργού έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα τον πολιτικό κόσμο της χώρας, με την αντιπολίτευση να λοιδορεί σε κάθε ευκαιρία τον Μπερλουσκόνι, ενώ την ίδια στιγμή πληροφορίες φέρνουν ως και τον Πρόεδρο της χώρας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα όσα δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα για τον ιδιωτικό βίο του Σίλβιο.

Ωστόσο, ο κόσμος φαίνεται στην πλειοψηφία του να διασκεδάζει με τα πικάντικα καπρίτσια του "Καβαλιέρε", ενώ και ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν είναι άγιος και ότι "κατά βάθος αρέσει στο λαό αυτό που είμαι". Δε λείπουν, όμως και εκείνοι που στηλιτεύουν τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού, καθώς θεωρούν ότι με τον τρόπο του διασύρει την Ιταλία.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της "L' Espresso", λίγες μόλις ημέρες προτού δημοσιευθούν τα επίμαχα ηχητικά ντοκουμέντα, φαίνεται ότι για πρώτη φορά μετά την επανεκλογή του το 2008, ο Μπερλουσκόνι χάνει σε δημοτικότητα και μάλιστα σε ποσοστό κάτω του 50%.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Ιταλία
Για το ίδιο θέμα
Με την πλάτη στον τοίχο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι