Έντυπη Έκδοση

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ

Μια... ωραία οικογένεια

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που σιγά σιγά αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της με τις πρώτες πρεμιέρες των καναλιών, δεν θα υπάρχουν πολλές ελληνικές σειρές.

Αρκετές πάντως από αυτές, παρότι ελληνικές παραγωγές, θα προέρχονται από το εξωτερικό. Θα είναι, δηλαδή, οι γνωστές τελευταία διασκευές.

Το ΜΕΓΚΑ που έχει μια αδυναμία σε αυτές, άλλωστε του πήγαν αρκετά καλά πρόπερσι και πέρσι, εκτός από αυτές που θα συνεχιστούν, ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ακόμη μία μεταφορά ισπανικής σειράς στα ελληνικά δεδομένα. Πρόκειται για το σίριαλ «Λα φαμίλια μάτα», με τη διασκευή και προσαρμογή του σεναρίου να έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Ρήγας και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Ο ελληνικός τίτλος είναι «Η οικογένεια βλάπτει» και πρωταγωνιστούν οι: Χρύσα Ρώπα, Σάκης Μπουλάς, Γιάννης Βογιατζής, Αγγελική Λάμπρη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Αντώνης Κρόμπας, Θανάσης Κουρλαμπάς κ.ά.

Μπορεί σε διάφορα σίριαλ να έχουμε δει ευτυχισμένες οικογένειες, αγαπημένες οικογένειες, οικογένειες που μοιράζονται όνειρα, όπως άλλωστε και στη ζωή, αλλά αυτή τη φορά η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια οικογένεια... φαρμάκι: τους Τράμπαλη. Ο Γεράσιμος (Π. Δαδακαρίδης) έκανε το... λάθος να αγαπήσει τη Χριστίνα (Αγγελική Λάμπρη) και να θέλει να μείνουν στο σπίτι των ονείρων τους. Ομως ο πατέρας (Σ. Μπουλάς) της αγαπημένης του φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη. Επενδύει τα χρήματά τους σε μια κυριολεκτικά φανταστική επιχείρηση. Δηλαδή, τα χρήματά τους πλέον ταξιδεύουν με άγνωστο προορισμό και δεν προβλέπεται η επιστροφή τους. Ο πανικός του Γεράσιμου μετατρέπεται σε απόγνωση όταν υποχρεώνεται να μείνει με την οικογένεια της αγαπημένης του.

Μόνο που σε αυτό το σπίτι, εκτός από το λαμόγιο τον πατέρα της Χριστίνας, μένει βέβαια και η μαμά της (Χρύσα Ρώπα), η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων θέλει να κάνει τον Γεράσιμο «στον φούρνο με πατάτες», να τους χωρίσει, για να τα ξαναφτιάξει η κόρη της με τον πρώην της που είναι και αφεντικό της (Θ. Κουρλαμπάς). Ο Γεράσιμος έχει να αντιμετωπίσει τη λυσσάρα θεία (Θωμαΐς Ανδρούτσου) της αγαπημένης του, η οποία «του την πέφτει», τον αδελφό της (Α. Κρόμπας), ο οποίος χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση... εγκεφάλου, τα παιδιά του που τον μισούν θανάσιμα, αλλά και τον παππού (Γ. Βογιατζής), ο οποίος θέλει να τους πετάξει όλους από το σπίτι για να το πουλήσει και να πάει να ζήσει με εξωτικές καλλονές... *

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)