Έντυπη Έκδοση

Εκλογολογία και στη Βουλή

Εκλογολογίας το ανάγνωσμα χθες στη Βουλή, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλο να επιχειρεί να συνθέσει τα διεστώτα, αν και ο ίδιος τάσσεται σαφώς κατά των εκλογών του φθινοπώρου. Και τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο να... ποιεί την νήσσαν ενόψει πρωθυπουργικών αποφάσεων.

Ο Π. Παναγιωτόπουλος, πάντως, χρησιμοποίησε μια αποστροφή στην οποία συμπεριέλαβε και τον πρωθυπουργό, με προφανή στόχο να ρίξει εκ προοιμίου το ανάθεμα στο ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση που ο Κ. Καραμανλής ανακοινώσει σήμερα εκλογές.

Ο διάλογος της αντιπαράθεσης ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής χαρακτήρισε «τυχερό» τον Πρ. Παυλόπουλο, ως τον τελευταίο υπουργό αυτής της κυβέρνησης που εισηγείται νομοσχέδιο. «Ο πρωθυπουργός απεδέχθη την πρόταση Σουφλιά. Ο κ. Σουφλιάς αποφάσισε», είπε ο κ. Παπουτσής.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι εραστής της εικονικής πραγματικότητας και βαδίζει στο ρυθμό των ΜΜΕ», απάντησε ο Πρ. Παυλόπουλος, που κατά τα λοιπά δήλωσε ότι «ασχολείται με το νομοσχέδιό του».

Ο κ. Παπουτσής όμως του αντιγύρισε τα περί εικονικής πραγματικότητας, καλώντας τον να διαψεύσει τις εισηγήσεις Σουφλιά.

Το πικρό ποτήρι της απάντησης ήπιε ο Π. Παναγιωτόπουλος, που προσπάθησε να ισχυριστεί ότι όλες οι απόψεις στη Ν.Δ. εκφράζονται... για το καλό του τόπου, ενώ είναι το ΠΑΣΟΚ πού πρωτοστατεί στη συζήτηση για εκλογές.

«Κοντός ψαλμός αλληλούια», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. «Ο πρωθυπουργός θα πάρει τις σχετικές πρωτοβουλίες για να διαπιστώσετε πού πάνε τα πράγματα και να πάρετε απαντήσεις». Αμήν...

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές
Νέα Δημοκρατία
Βουλή
Για το ίδιο θέμα
«...Ου παγάν λαλέουσα...»