Έντυπη Έκδοση

**ΗΛΕΙΑ

«Στρατιές ομήρων» μέσω των stage

Την κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι μεσούσης της προεκλογικής περιόδου «διορίζει» και στην Ηλεία ημετέρους, μέσω των προγραμμάτων stage, σε μια προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί από τη διαφαινόμενη ήττα στις 4 Οκτωβρίου, κατήγγειλε χθες ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Ο κ. Αργυρόπουλος έκανε λόγο για «όργιο ρουσφετιού» που όχι μόνο «προσβάλλει τη συνείδηση των Ηλείων πολιτών», αλλά «θέτει υπό ομηρία χιλιάδες νέους».

«Παρά τις εκδοθείσες εγκυκλίους που απαγορεύουν ρητώς τις προσλήψεις στο Δημόσιο, το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν περιέλθει εις γνώσιν του ΠΑΣΟΚ, υπογράφονται εκατοντάδες συμφωνητικά στέιτζ και γίνονται προσλήψεις στις εφορίες, τα νοσοκομεία και τους δήμους του νομού, όπου οι δήμαρχοι φίλα προσκείμενοι στην κυβερνώσα παράταξη, αλλά κι άλλους φορείς του Δημοσίου, δημιουργώντας έτσι νέες "στρατιές ομήρων"», δήλωσε στην «Ε» ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία.

Επίσης, καταδίκασε ως «απαράδεκτο» αυτό το φαινόμενο, που μόνο στόχο έχει οι νέοι μας να «εγκλωβιστούν» και να προσέλθουν ως «όμηροι» να ψηφίσουν στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, σε μια ύστατη προσπάθεια ψηφοθηρίας από την κυβέρνηση, που επιχειρεί «να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

Κατήγγειλε τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για την κατάργηση του stage στο Δημόσιο και οιασδήποτε μη αξιοκρατικής τοποθέτησης. «Το ΠΑΣΟΚ, ως νέα κυβέρνηση, θα φέρει ξανά την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση και θα επανιδρύσει το κράτος, που κατέρρευσε, όπως καταρρέει σήμερα και η Ν.Δ.», τόνισε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Απασχόληση και ανεργία
Εκλογές
Νέα Δημοκρατία
ΠΑΣΟΚ