Έντυπη Έκδοση

Φρικηπαίδεια

ΤΗ wikipedia τη γνωρίζουμε όλοι. Το ίδιο και την ελληνική βικιπαίδεια. Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και τη φρικηπαίδεια!

Την ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια στην οποία δεν γράφεται ποτέ τίποτα σοβαρό! Συγγραφείς μπορείτε να γίνετε όλοι και να συμβάλετε στη δημιουργία λημμάτων και στην τροποποίηση ήδη υπαρχουσών καταχωρίσεων. Μόνη προϋπόθεση: να γράφετε ανοησίες με τάχα επιστημονικό ύφος! Φυσικά μπορείτε να μπείτε και ως απλοί αναγνώστες. Αυτή τη στιγμή η φρικηπαίδεια έχει περισσότερα από 1.984 άρθρα και κοντεύει τα 4 χρόνια που εκπέμπει στον Ιστό. Αν οι παρωδίες σάς αρέσουν, αν έχετε ζωηρή φαντασία και γλαφυρή πένα ή αν απλά θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας με κάτι ενδιαφέρον και αμιγώς πρωτότυπο, επισκεφθείτε την στο http://frikipaideia.wikia.com/!

Προεκλογικά για γέλια

ΔΥΟ μέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές και οι δημιουργίες των bloggers αποκτούν ρυθμό πολυβόλου και γίνονται καλύτερες και καυστικότερες. Χαρακτηριστική περίπτωση ο http://atsarantos.blogspot.com/ που τον τελευταίο καιρό κεντάει αριστουργήματα με πρώτη ύλη βιντεάκια, φωτογραφίες, αποσπάσματα από ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ. που αφορούν φυσικά τα μεγάλα κόμματα και τους αρχηγούς τους. Συχνά η μπάλα παίρνει και τους υπόλοιπους υποψήφιους, ενώ τα δηλητηριώδη σχόλια και οι ατάκες που βάζει στα συννεφάκια των πρωταγωνιστών του είναι για Οσκαρ!

Παραγγελιά!

ΚΑΤ' αρχήν να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη που τον τελευταίο καιρό έχω αμελήσει τα παιχνιδοsite! Επειτα από έντονη απαίτηση του Νικόλα που, όπως χαρακτηριστικά γράφει στο mail του, «μας έκοψες τη διασκέδαση», δεν μπορώ παρά να επανορθώσω τάχιστα! Τα πράγματα έχουν ως εξής: έχετε ένα ποντίκι (το συμπαθές τρωκτικό) που το καθοδηγείτε με τη βοήθεια ενός τυριού και του ποντικιού σας (αυτουνού που είναι συνδεδεμένο στο pc σας). Στόχος σας είναι να βγάλετε το ποντίκι (το τρωκτικό) από τα μηχανήματα όπου και χώθηκε, χωρίς όμως να ακουμπήσει στα τοιχώματά τους. Επίσης κερδίζετε μπόνους αν στον δρόμο φάτε τις λιχουδιές που βρίσκετε εδώ και εκεί. Είκοσι εφτά πίστες Νικόλα μου, νομίζω θα σε φτάσουν γι' αυτή την εβδομάδα! Ολα αυτά στο www.addictinggames.com/maustrap.html.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στη στήλη
www.τελείακαιπαύλα.enet