Έντυπη Έκδοση

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Οι εκλογές ανεβάζουν την ανδρική λίμπιντο

Στα... ύψη έχει ανεβάσει τη λίμπιντο των Ελλήνων η εκλογική αναμέτρηση, σύμφωνα με έρευνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς η προσδοκία της αλλαγής δημιουργεί συναισθηματική ευφορία για μια καλύτερη περίοδο στη ζωή τους!

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών τα αποτελέσματα όσον αφορά την αύξηση της ερωτικής διάθεσης των ανδρών στη χώρα μας είναι εντυπωσιακά! Ειδικότερα, η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 600 ανδρών ηλικίας 18-45+, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Το 78% του δείγματος απάντησε ότι η ερωτική του διάθεση έχει αυξηθεί, με παράλληλη αύξηση των σεξουαλικών επαφών κατά 72%. Σε προηγούμενη έρευνα της ΕΜΑΣ (Ιούνιος 2008 - δείγμα 1.800 ενηλίκων) με τίτλο «Κραχ και στο Σεξ», που διεξήχθη σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι η περίοδος εκείνη με τα έντονα οικονομικά προβλήματα διεθνώς αλλά και στη χώρα μας, είχε επηρεάσει αρνητικά και καταλυτικά τη σεξουαλική ζωή, με το 76% να δηλώνει μειωμένη ερωτική διάθεση, με παράλληλη μείωση των σεξουαλικών επαφών κατά 62%.

Τώρα, όπως έδειξε η νέα έρευνα της ΕΜΑΣ, η προσδοκία της αλλαγής δημιούργησε συναισθηματική ευφορία για μια καλύτερη περίοδο και το 74% πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά μετά τις πολιτικές εξελίξεις.

Οπως εξήγησε ο Κώστας Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος, πρόεδρος της ΕΜΑΣ, «είναι γνωστό και έχει αποδειχθεί από σχετικές έρευνες ότι η κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση συνδέονται άμεσα με την ερωτική διάθεση και έκφραση. Σε δύσκολες περιόδους το ενδιαφέρον μετατοπίζεται, αφού δημιουργούνται φοβικά σύνδρομα για το αύριο και το μέλλον, με αποτέλεσμα η libido να μειώνεται δραματικά.*

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές