Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 13:55 Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009
Η ιστορία επαναλαμβάνεται δήλωσε ο Γ. Καρατζαφέρης
Για τρίτη φορά, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης αναφερόμενος στην ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Γιώργο Παπανδρέου.
"Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά. Το 1963 ο Καραμανλής ο Α' παρέδωσε στον Παπανδρέου τον Α'. Το 1981 ο Καραμανλής ο Α' παρέδωσε στον Παπανδρέου τον Β' και τώρα ο Καραμανλής ο Β' παραδίδει στον Παπανδρέου τον Γ'" ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Και πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές αναφορικά με την επιλογή των υπουργών της νέας κυβέρνησης, ότι "δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όταν λένε ότι περιμένουν τηλέφωνο από το HILTON για την υπουργοποίησή τους, απ' ό,τι ξέρω, ο κ. Παπανδρέου δεν μένει στο HILTON».




