Ηλεκτρονική Έκδοση

Θάνος Μωραΐτης, υφυπουργός Περιβάλλοντος

Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος Εθνικού Συμβουλίου, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου, Υποψήφιος Βουλευτής 2009

Ημερομηνία γέννησης: 8 Απριλίου 1970

Τόπος γέννησης: Αγρίνιο

Οικογενειακή κατάσταση: Η καταγωγή της οικογένειάς του είναι από τη Σκοπιά Ευρυτανίας.Σύζυγός του είναι η οδοντίατρος Μίνα Γρανιτσιώτη κι έχουν ένα γιο τριών ετών, το Χρήστο.

Σπουδές: Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση, εργαζόμενος παράλληλα στον τομέα των πωλήσεων αρχικά και αργότερα ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Γρήγορα όμως τον κέρδισε ο χώρος της Διαφήμισης, για να εξελιχθεί σε επιτελικό και διευθυντικό στέλεχος μεγάλων Διαφημιστικών Εταιρειών. Αυτά τα δημιουργικά χρόνια θα του αποφέρουν διακρίσεις και βραβεία στο χώρο. Σήμερα διευθύνει την δική του Διαφημιστική Εταιρεία.

Πολιτικές-κοινωνικές δραστηριότητες: Από τα μαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην Π.Α.Μ.Κ και μετά στη Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. Παράλληλα με τις σπουδές και την εργασία του δραστηριοποιείται πολιτικά: 1993, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.1994,εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας 1996, εκλέγεται μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας- Γραμματέας Αυτοδιοίκησης.1998, εκλέγεται Αναπληρωτής Γραμματέας της Νεολαίας 1999, εκλέγεται μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 1999 τον Ιούνιο, είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2000, εκλέγεται Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. 2002, επανεκλέγεται στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ορίζεται αναπληρωτής Γραμματέας του τομέα Ανάπτυξης της Υπαίθρου.2002 τον Ιούνιο, ορίζεται αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Για το ίδιο θέμα
Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης