Έντυπη Έκδοση

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

«Ευτυχισμένοι», αντίο

Τη στιγμή που βρίσκεσαι στο απόγειο της επιτυχίας, κάνεις ένα βήμα πίσω κι αποχωρείς με αυτήν στο τσεπάκι σου.

Η οικογένεια Μαυροτσούκαλου αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό απόψε στις 21.00 στο Mega Η οικογένεια Μαυροτσούκαλου αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό απόψε στις 21.00 στο Mega Τουλάχιστον αυτή η τακτική πετυχαίνει... ακόμη στην τηλεόραση. Και η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολλά παραδείγματα με σειρές κι εκπομπές, οι οποίες, ενώ σημείωναν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ύστερα από πολλές σεζόν προβολής την επιτυχία αντικαθιστούσε η απογοήτευση.

Στην παγίδα αυτή, πάντως, δεν έπεσαν οι συντελεστές της σειράς του ΜΕΓΚΑ «Ευτυχισμένοι μαζί». Το κωμικό σίριαλ, σε διασκευή σεναρίου Ρένας Ρίγγα και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, έκανε πρεμιέρα πριν από δύο χρόνια κι από τα πρώτα επεισόδια φάνηκε ότι θα γινόταν αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Την πρώτη χρονιά προβολής έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 34,8% και στα κοινά ηλικιών 15-44 47,3% ενώ πέρσι σημείωσε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας στο μέσο όρο 41,3% και στα δυναμικά κοινά 52,3%.

Κι ενώ η σειρά έχει όλα τα προσόντα να προβληθεί και τρίτη σεζόν, οι υπεύθυνοι πατήσανε φρένο. Ομως από τη γιορτή των 20 χρόνων του ΜΕΓΚΑ δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια Μαυροτσούκαλου.

Η οικογένεια που αγαπήθηκε κι άφησε μερικούς «ανοιχτούς λογαριασμούς» από τον περασμένο Ιούνιο, επιστρέφει απόψε στις 21.00 με μία επετειακή ταινία. Ο Διονύσης (Γιάννης Μπέζος) βάλλεται από παντού, η μια αναποδιά μετά την άλλη τον έχουν φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η αγαπημένη του Ελένη (Κατερίνα Λέχου) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Εύα (Ιωάννα Πηλιχού), ο Μάρκος (Πέτρος Μπουσουλόπουλος) έχει τσακωθεί μαζί της και έχει επιστρέψει στην Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας τού κάνουν έξωση και σχεδιάζουν να την πουλήσουν, αλλά περιμένουν να βρεθεί ο τελευταίος δικαιούχος της κληρονομιάς. Ο γάμος του κολλητού του Μάκη (Τάσος Γιαννόπουλος) περνάει κι αυτός κρίση κι ευτυχώς, το τρομερό δίδυμο Θανάσης - Φίφη (Αρης Τσάπης και Εύη Δαϊλλή αντίστοιχα) θα αναλάβει δράση.

Θα αποδώσει το σχέδιο των παιδιών για επανένωση της οικογένειας; Θα ξαναγυρίσει η Ελένη στην οικογενειακή εστία; Θα τα ξαναβρεί η Εύα με τον Μάρκο; Θα ξεπεράσουν την κρίση ο Μάκης και η Βίκυ (Βιβή Κόκκα); Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο της κληρονομιάς της ταβέρνας; Και τελικά θα έχουν οι διαδοχικές γέννες αποτέλεσμα να ζήσουν και πάλι όλοι «Ευτυχισμένοι μαζί»; Ολες οι απαντήσεις θα δοθούν απόψε στο ΜΕΓΚΑ.

Στη σειρά συμμετέχουν ακόμη οι: Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ευαγγελία Μουμούρη, Κώστας Ιντζεγιάν, Νίκη Αναστασίου, Σάββας Σαλίπας.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Τέχνες & Πολιτισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Mega Channel
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)