Ηλεκτρονική Έκδοση

Μπλόκα και έλεγχοι τη νύχτα στα Εξάρχεια

Επιχείρηση – σκούπα πραγματοποίησε τη νύχτα η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Έγιναν οκτώ συλλήψεις.

Στην επιχείρηση, που διήρκησε από τις 23.45 έως τις 2.30, συμμετείχαν 400 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες. Ελέγχθηκαν συνολικά 203 άτομα, 16 αυτοκίνητα, 23 δίκυκλα και 26 καταστήματα.

Συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων δύο για κατοχή ναρκωτικών, ένα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα για υγειονομικές παραβάσεις, τρεις παράνομοι αλλοδαποί και ένα άτομο για παράνομα παίγνια. Προσήχθησαν συνολικά 81 άτομα και κατασχέθηκαν 13 γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα κοκαΐνης και 46 μηχανήματα για παράνομα παίγνια.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΑΔΑ οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

Μιχ. Χρυσοχοΐδης: Δεν θα ανεχθούμε ούτε αστυνομική βία, ούτε ανομία

"Η προστασία των δικαιωμάτων δεν μπορεί να είναι επιλεκτική. Όπως δεν θα ανεχθούμε την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, έτσι δεν θα ανεχθούμε από εδώ και μπρος καθεστώς ανομίας", τόνισε αργά το απόγευμα της Παρασκεύης ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. "Είμαστε εγγυητές του δικαιώματος κάθε πολίτη να διαμαρτύρεται στο πλαίσιο που θέτει το Σύνταγμα. Είμαστε ταυτόχρονα εγγυητές του δικαιώματος κάθε πολίτη να ζει και να εργάζεται σε συνθήκες ασφάλειας", πρόσθεσε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Για το ίδιο θέμα
Πρωτοφανείς επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια καταγγέλει ο ΣΥΝ
Έρχονται αλλαγές στην προστασία του πολίτη