Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα καυστική ανακοίνωση κατά του ΕΣΑΚΕ για την απόφαση να βοηθηθεί η ΑΕΚ

ΠΣΑΚ: “Δεν θα τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα”

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, με την οποία χαρακτηρίζει υποκριτική την κίνηση του ΕΣΑΚΕ να βοηθήσει την ΚΑΕ ΑΕΚ να αποζημιώσει τον Μίλαν Παβίσεβιτς. Το συνδικαλιστικό όργανο των Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρέπει να αποζημιωθούν όλοι οι παίκτες, ενώ προειδοποιεί ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α1 δεν θα τελειώσει ποτέ αν συνεχιστεί αυτή η στάση.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Όταν πέρυσι ο Π.Σ.Α.Κ έκανε επίσημη πρόταση στον ΕΣΑΚΕ για δημιουργία ταμείου αξιοπιστίας το οποίο θα αποζημίωνε τους αθλητές και προπονητές προς τους οποίους οι ομάδες χρωστάνε με τελεσίδικες αποφάσεις, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και το ΔΣ της Ένωσης είχαν αρνηθεί μετά βδελυγμίας. Η δικαιολογία ήταν ότι δεν μπορεί ο ΕΣΑΚΕ να πληρώνει για τα χρέη που δημιουργούν μεμονωμένα οι ομάδες.

Δυστυχώς με ντροπή ανακαλύπτουμε την υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Καλούμε τον ΕΣΑΚΕ να αποζημιώσει όλους τους παίκτες και προπονητές οι οποίοι έχουν τελεσίδικες αποφάσεις στα χέρια τους και τους οποίους οι ομάδες αρνούνται να αποπληρώσουν, όπως ακριβώς κάνει για τον αθλητή Πάβιτς της ΑΕΚ.

Ντροπή σας κύριοι. Μάλλον δεν έχετε κατανοήσει την οργή των Ελλήνων παικτών. Μεσολαβείτε για να αποφύγουν οι ομάδες την εκπλήρωση των υποχρεώσεων τους απέναντί μας, σφυρίζετε αδιάφορα στα εκατομμύρια των χρεών που δημιουργούν τα μέλη σας, δεν τιμωρείτε ποτέ καμία ομάδα ανεξαρτήτως των πράξεών της και τώρα αποζημιώνετε επιλεκτικά τους αθλητές που επιθυμείτε. Μας έχετε εξαγριώσει κύριοι και σας ενημερώνουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει ποτέ αν δεν μπουν επιτέλους σαφείς κανόνες που θα ισχύουν για όλους. Το φετινό πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει αν δεν καταλάβετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσετε να σέβεστε τα δικαιώματά μας».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις
Μπάσκετ