Έντυπη Έκδοση

Υποψήφια δυάδα για τη ΓΓΑ

Δύο είναι οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Ο γιατρός, ορθοπεδικός, Αρης Μουσιώνης από τις Σέρρες, πρώην βουλευτής Σερρών, δεν εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές στη Β' Αθηνών. Και ο δικηγόρος Αργύρης Αργυριάδης, που επίσης δεν εκλέχτηκε στην Α' Θεσσαλονίκης. Αμφότεροι θεωρούνται άνθρωποι του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

ΟΦΗ Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες βράδυ ο Νίκος Γκουλής, συζητά με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας. Η συμφωνία λογικά θα έχει επιτευχτεί μέχρι το μεσημέρι. Ο νέος προπονητής θα πιάσει αμέσως δουλειά και θα καθήσει στον πάγκο της ομάδας την Κυριακή στο ματς με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ». Ο Γκουλής θεωρείται «παιδί» του ΟΦΗ, στον οποίο αγωνίστηκε 10 χρόνια, από το 1983 ώς το 1993. Ομως ο βασικός λόγος που επιλέχτηκε από τη διοίκηση του ΟΦΗ είναι η εμπειρία του από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, αφού τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής σε Καλλιθέα, Θρασύβουλο, Εθνικό, Ιωνικό κ.α.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Αθλητισμός
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Πολιτισμού