Ηλεκτρονική Έκδοση

Με ρύθμιση στη Βουλή θα τακτοποιηθούν τα ιδιοκτησιακά της θέματα

Παραδόθηκαν τα κλειδιά του σπιτιού της Κούνεβα

Επανασύσταση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέδος

Το παραχωρητήριο και τα κλειδιά του σπιτιού της Κωνσταντίνας Κούνεβα, παρέδωσαν στην μητέρα της η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Θωμάς Στάμου.

Ο υπουργός Εργασίας τόνισε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης θα υπάρχει ρύθμιση, η οποία θα τακτοποιεί όλα τα ιδιοκτησιακά θέματα "για να μην έχει πρόβλημα η Κωνσταντίνα Κούνεβα".

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι η σχετική ρύθμιση "επιλύει ένα θέμα, να θεωρείται αυτό που έπαθε η κα Κούνεβα, αυτό που απευχόμαστε να πάθουν άλλοι και θα παλέψουμε να μην πάθει κανένας άλλος, εργατικό ατύχημα. Γιατί η γραφειοκρατία παίδευε την κα Κούνεβα και ως προς αυτό".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις εργασιακές σχέσεις ο υπουργός, έκανε λόγο για επανασύσταση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, ουτώς ώστε να μπορεί να ελέγχει αν τηρείται το θεσμικό πλαίσιο. "Είναι πολύ μεγάλη υποχρέωση αυτή που έχουμε αναδεχθεί και έχουμε ξεκινήσει να την εφαρμόζουμε. Θα κριθούμε στην πράξη.", δήλωσε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Κωνσταντίνα Κούνεβα