Δελτία τύπου επιχειρήσεων


 • Ακουστικά βαρηκοΐας φτιαγμένα για να αντέχουν
  Νέα ακουστικά βαρηκοΐας προϊόν νανοτεχνολογίας, ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη και την υγρασία παρουσιάζει η Akoustica Medica δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής.

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ tradeNOW
  Η tradeNOW παρουσιάζει τη νέα έκδοση της πλατφόρμας ανταλλαγών προσφέροντας ένα νέο, ακόμα πιο εξελιγμένο προϊόν στην αγορά. Η tradeNOW θέλοντας να προσφέρει στα μέλη της την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακών ανταλλαγών, ανανέωσε το σχεδιασμό και βελτίωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας κάνοντας την ανταλλαγή πιο εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική από ποτέ.

 • ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ATTICA BANK
  H Attica Bank, η μοναδική τράπεζα η οποία ανακεφαλαιοποιήθηκε με ίδια μέσα και χωρίς τη συνδρομή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου στα πλαίσια των οδηγιών της Τραπέζης της Ελλάδος.

 • Ηλεκτρονική πρόσβαση σε λογαριασμούς της ΔΕΗ
  Μια νέα on-line υπηρεσία δημιούργησε η ΔΕΗ για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους λογαριασμούς των καταναλωτών. Πρόκειται για την υπηρεσία e-bill info που παρέχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλους λογαριασμούς του τελευταίου 12μήνου, είτε αφορούν οικία, είτε εξοχική κατοικία ή επιχείρηση κλπ., με μία μόνο εγγραφή.

 • ΕΥΔΑΠ: Δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης
  Η ΕΥΔΑΠ έχει ήδη εντάξει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στον πυρήνα της επιχειρηματικής της δράσης, γεγονός που καθιστά την ανάγκη εφαρμογής των αρχών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πιο επιβεβλημένη από ποτέ, σε κρίσιμες συνθήκες, αναφέρει σε ανακοίνωση.

 • ΔΕΗ: Στήριξη ευάλωτων καταναλωτών
  Η ΔΕΗ, με ανακοίνωσή της αναφέρει πως στην προσπάθειά της να σταθεί δίπλα στους χιλιάδες πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, εδώ και τρία χρόνια εφαρμόζει μια σειρά από μέτρα, με στόχο την αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση των καταναλωτών που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 • Τα οφέλη του νυχτερινού τιμολογίου της ΔΕΗ
  Σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ προσφέρει το νυχτερινό τιμολόγιο της εταιρείας με μόλις 4 ευρώ παραπάνω στο πάγιο και με αρκετά ευέλικτο ωράριο κατά τη χειμερινή περίοδο, αφού περιλαμβάνει και απογευματινές ώρες. Το μόνο που χρειάζεται ένα νοικοκυριό είναι να προγραμματίσει τη χρήση ενεργοβόρων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών σε ώρες κατά τις οποίες ισχύει το μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο.

 • Φθηνή και οικολογική θέρμανση με το φυσικό αέριο
  Εξοικονόμηση έως και 40% συγκριτικά με το πετρέλαιο, χαμηλή επιβάρυνση στο περιβάλλον και εύκολη προμήθεια, προσφέρει το φυσικό αέριο που πλέον είναι διαθέσιμο στο μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων αστικών κέντρων.