Τελευταίες Ειδήσεις


 • WWF: Στείλε μήνυμα για τα δάση και τις ακτές μας!
  «Ενώ οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε να πάμε θερινές διακοπές, τα φετινά θερινά τμήματα (τμήματα διακοπής εργασιών) της Βουλής (17.06.2014-03.10.2014) ετοιμάζονται να ψηφίσουν περιβαλλοντικά εγκλήματα», τονίζει το WWF - Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση.

 • Στο πλευρό της ΑΔΕΔΥ ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
  Αντίθετος στην ποινικοποίηση της απεργίας Αντίθετος ο ΔΣΑ στην ερμηνεία της δικαστικής απόφασης που έκρινε παράνομη την απεργία της ΑΔΕΔΥ.

 • Παραπομπή για απάτη του ιδιοκτήτη της ΑΓΝΟ
  Μετά από προσφυγή κτηνοτρόφων Σε δίκη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ Νίκος Κολιός.

 • Εξάρθρωση σπείρας για κλοπές στη Λακωνία
  Eίχαν κατακλέψει σπίτια σε χωριά Εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία δεκατρείς διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και τέσσερις απόπειρες κλοπών σε σπίτια στην νοτιανατολική Λακωνία.

 • Συγκέντρωση την Τετάρτη Oμαδικές απολύσεις στο Αεροδρόμιο Αθηνών
  Στο πάρκινγκ του Ελ Βενιζέλος Για «κόλπα εργοδοτών και φθηνές και μαζικές απολύσεις εργαζομένων», κάνει λόγο η ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων Ελλάδας.

 • Ένστολη διαμαρτυρία στο Χαρδούβελη
  Από αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες Όταν ένστολοι περιφρουρούν υπουργείο, από συναδέλφους τους διαδηλωτές, τότε η εικόνα είναι παραπάνω από εύγλωττη.

Περισσότερες ειδήσεις

Ελλάδα: Ειδήσεις και Αρθρα της εφημερίδας


 • Σινεμά ο παράδεισος στο Καμάρι Σαντορίνης
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Με τον ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΟΥΜΠΙΛΗ «Για κάποιο λόγο με εκτιμούν πιο πολύ στην Ευρώπη παρά στην πατρίδα μου. Οι υπότιτλοι εκεί πρέπει να είναι εξαιρετικοί» ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ Θυμίζει την ιστορία του Salvatore, τέλη του '40 σ' ένα χωριό της Σικελίας -μπορεί να μην έχει αρκετά χρήματα για να φάει, όμως ξοδεύει το χαρτζιλίκι να δει ταινίες-, που επιστρέφει στην πόλη όπου γεννήθηκε έπειτα από πολλά χρόνια και θυμάται τη φιλία που ανέπτυξε όταν ήταν μικρός με τον Alfredo, τον ηλικιωμένο μηχανικό προβολής, ο οποίος σιγά σιγά θα του μάθει να χειρίζεται τη μηχανή.

 • ΘΕΤΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2021 Η Σύρος βάζει ρότα για το διεθνή τουρισμό
  Εξαιτίας της στόχευσης στον εσωτερικό τουρισμό και της κατακόρυφης μείωσης της αγοραστικής δύναμης του Ελληνα, η Σύρος υπέστη τουριστική καθίζηση Σπουδαία νεοκλασικά κτήρια, όπως το δημαρχείο, έργο του Τσίλερ, συμβάλλουν στην πολιτιστική ταυτότητα της Σύρου Ενας ηλεκτρολόγος μηχανικός στο τιμόνι της Σύρου, με πολυετή δράση στην ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων Η/Υ, στην εκπόνηση οικονομικών και τεχνικών μελετών, για φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και στο σχεδιασμό, στην ωρίμανση και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων ιδιωτικών και δημόσιων επενδύσεων.

 • Σαρωτικοί έλεγχοι σε Πάτρα - Πύργο
  Πέντε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου και Πύργου - Κυπαρισσίας, με σκοπό, όπως ανακοινώθηκε, την καταστολή της εγκληματικότητας.

 • Αντί για διακοπές, διέκοψαν τη ζωή τους
  Δύο τουρίστες 45 ετών, ένας Ιταλός και μία Γαλλίδα, έβαλαν τέλος στη ζωή τους το Σαββατοκύριακο, σε ξενοδοχεία της Κρήτης, όπου παραθέριζαν. Στην πρώτη περίπτωση, ο 45χρονος Ιταλός εντοπίστηκε κρεμασμένος στο δωμάτιο ξενοδοχείου στον Αγιο Νικόλαο, όπου διέμενε τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

 • Η Ευρώπη της εργασίας, απαίτηση και δικαίωμα των πολιτών
  Είναι κοινά αποδεκτό πως το πρόβλημα της ανεργίας, που πλήττει τη νεολαία στη χώρα μας αλλά και γενικότερα τον ευρωπαϊκό Νότο, έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις. Οσοι πριν από τέσσερα χρόνια, ευρωπαϊκές αρχές και εγχώριο δικομματικό σύστημα, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για την αναγκαιότητα των μνημονίων, τώρα θερίζουν ό,τι έσπειραν.

 • Εντεκα 8μηνες στο Δήμο Μεσσήνης
  Στην πρόσληψη 11 ατόμων τεχνικών ειδικοτήτων θα προχωρήσει ο Δήμος Μεσσήνης. Οσοι προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (χρονικής διάρκειας 8 μηνών) και θα καλύψουν εποχικές ή παροδικές ανάγκες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Μεσσήνης. Αναλυτικά ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, οι θέσεις έχουν ως εξής:

 • Δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο Εδεσσας
  Στην πρόσληψη 27 ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Εδεσσας.

 • Νέα Προποντίδα: Εποχικοί για την καθαριότητα
  Στην πρόσληψη 80 ατόμων θα προχωρήσει ο Δήμος Νέας Προποντίδας.Οι 80 θέσεις εργασίας αφορούν τον τομέα της καθαριότητας και όσοι προσληφθούν θα εργαστούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (για χρονικό διάστημα δύο μηνών) και θα καλύψουν κατεπείγουσες εποχικές ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου.

 • ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ Η ΤΡΟΪΚΑ Σύνταξη πριν τα 67
  Με 20 ή 25 χρόνια για Δημόσιο και ΔΕΚΟ -Τράπεζες *Τι ισχύει για τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ Για εργαζομένους στο Δημόσιο, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ * Ποιες κατηγορίες ξεπερνούν το σκόπελο των αλλαγών που δρομολογούν τρόικα - κυβέρνηση

 • ΣΤΟ ΤΣΜΕΔΕ Αγωγές κατά των περικοπών
  Οι συνταξιούχοι του ΤΣΜΕΔΕ ξεκίνησαν την υποβολή αγωγών κατά του Ταμείου για τις αλλεπάλληλες περικοπές των συντάξεων τις οποίες θεωρούν ότι είναι αναιτιολόγητες και γίνονται από εσφαλμένη εφαρμογή του νόμου.