Ηλεκτρονική Έκδοση

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή

Ομολόγησαν τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας

Τελευταία ενημέρωση:

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας θα οδηγηθούν εντός της ημέρας οι δύο ταμίες του Δήμου Παγγαίου, οι οποίοι μετά τη σύλληψή τους ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν το Δήμαρχο, Τριαντάφυλλο Κουκούδη. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένα άτομο, το οποίο κρατείται.

Το άτομο αυτό είναι πολίτης της περιοχής και φέρεται ότι νοίκιασε στους δράστες ένα πυροβόλο όπλο, με το οποίο προέβησαν στην πράξη τους.

Να σημειωθεί πως ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ από σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε απομακρυσμένη παραλιακή τοποθεσία του Δήμου Ελευθερών, δυτικά της Καβάλας.

Την εξαφάνιση του δημάρχου, είχε καταγγείλει ο αδερφός του. Όπως δήλωσε, την περασμένη Κυριακή ο δήμαρχος είπε στη σύντροφο του, ότι έχει ένα επείγον ραντεβού και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες μέρες ήταν σε εξέλιξη έρευνα των αρχών σχετικά με  έλλειμμα των 700.000 ευρώ που παρουσιάστηκε στο ταμείο του δήμου. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ