Ηλεκτρονική Έκδοση

Θα συμμετέχουν πλέον μόνο πεζοπόρα τμήματα

Κόβουν τα έξοδα στις παρελάσεις

Αποκλειστικά πεζοπόρα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων θα συμμετέχουν στις παρελάσεις των εθνικών εορτών και επετείων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως τα μηχανοκίνητα μέσα των ενόπλων δυνάμεων πλέον θα επιδεικνύονται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους της έδρας τους. Όπως διευκρίνισε, η απόφαση αυτή ελήφθη για περιβαλλοντικούς αλλά και οικονομικούς λόγους.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

24 σχόλια

21 Ο/Η Γ.Α.Κ έγραψε: (πριν 10 έτη)
-Όταν εσείς οι Νεο-Έλληνες(;;;) προ καιρού βάλατε φωτιά στον Άγνωστο Στρατιώτη και το θεωρήσατε κατόρθωμα.
-Όταν εσείς οι ίδιοι βάλλατε βόμβα να "κανετε μπουγιο" στη βουλή και το θεωρείτε επίτευγμα.
-Όταν πάλι εσείς που το παίζετε΄Ελληνες και αφαιρείτε σταυρούς και εικόνες από το Στράτευμα και τα κτίρια της Θέμιδος και καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια.
-Όταν τους (δεν θα τους πω ήρωες, αλλα θα τους αποκαλέσω στην δική σας γλώσσα) χαζούς Κολοκοτρώνηδες, Μιαούληδες, Λεωνίδες ή ακόμη τους πατεράδες και παπούδες επειδή πέθαναν υπερασπιζόμενοι την πατρώα γη για να απολαύσομε εσείς την ελευθερία, την δημοκρατία και την δηκαιοσύνη, και το αποκαλείτε περιττή ενέργεια.
Τότε δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος ότι
Πατρίδα, ιστορία, αρχές, αναγνώριση θυσιών και αγώνων, δεν υπάρχουν το 2010 στη βιωτική σας καθημερινότητα. Οι παπούδες μας 450 χρόνια Τουρκοκρατίας μπόρεσαν να κρατήσουν αλώβητη την πατρίδα, συνείδηση και πίστη. Εσείς που καταγίνεστε μόνο με το Internet και εκεί καλοπίζετε και σφυρηλατήτε τα ήθη και έθιμά σας, ίσως να τα θεωρείτε όλα αυτά κάτι σαν comics or pornos.
Παίδες προχωρείτε. Αυτή η ελευθερία σκέψεως είναι απόλυτα δική σας. Μην ξεχάσετε το οξυγόνο της ζωής σας. ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!..
22 Ο/Η Αριστοτέλης έγραψε: (πριν 10 έτη)
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ.
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΟΣ.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...
23 Ο/Η Savvas Lazopoulos έγραψε: (πριν 10 έτη)
Πόσο μίσος και ψυχολογικά απωθημένα πρέπει να έχουν άραγε κάποιοι ανώνυμοι (Gt, ανώνυμος, κλπ), ώστε μία Υπουργική απόφαση, για συγκράτηση των δαπανών, να τη μετατρέπουν σε ύβρεις κα συκοφαντίες εναντίον του μονίμου προσωπικού?
Παρακαλώ: Οι συκοφάντες και υβριστές να δώσουν ονόματα και διευθύνσεις (ατομικά και αυτών που τους αδίκησαν ή και εκμεταλλεύθηκαν).
Ειδάλως, είναι αυτοί οι ίδιοι που έχουν φέρει την χώρα μας σε αυτό το χάλι.
Ας μην εμπαίζουμε, σε προσωπικό επιπεδο, τα πάντα.
Σωστή ή λάθος η απόφαση έχει έναν σκοπό: την διάσωση και εξοικονόσηση χρημάτων, που δεν θα τα αρπάξουν κάποια "λαμόγια" που βλέπω να κατηγορούν τον Στρατό αδιακρίτως και ακατανόμαστα.
Αυτό δεν είναι δημοκρατικό ήθος, αλλά επαίσχυντος ρατσισμός σε βάρος των ίδιων των Ελλήνων Αξιωματικών (γιατί "καραβανάδες?") που οργώνουν την Ελλαδα, όταν αυτοί κοιμούνται ήρεμα τα σπίτια τους και το εξωτερικό. Ευχαριστώ. Σάββας Λαζόπουλος
24 Ο/Η MENIOS έγραψε: (πριν 10 έτη)
Ο Παπανδρέου κυβερνάει 4 μήνες. Τα έργα του είναι: σχόλασε τα stage, φόροι στα ποτά-τσιγάρα-γονικές, στοπ στις παρελάσεις και στο Αγιο Φως & φορολόγηση των 15ου & 16ου μισθού των βολευτών. Γιατί δεν κόβονται οι εξοπλισμοί (θα χάσει μίζες), οι χαραμοφάηδες του ΟΣΕ(η πιο ζημιογόνος ΔΕΚΟ στην Ευρώπη), τα extra των βολευτών, οι σύμβουλοι και τα επιδόματα των Δημοσίων Τεμπέληδων(θα χάσει ψήφους); Με ρωτάει εμένα αν θέλω να πληρώνω ΕΡΤ; Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε!
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 24

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Εθνικής Αμυνας (ΥΠΕΘΑ)